Leppis1949

Ilmastohysterian lietsonta on rikos?

  • Ilmastovaalit hölmölässä, kaksi taulua eri tekniikalla allekirjoittaneelta
    Ilmastovaalit hölmölässä, kaksi taulua eri tekniikalla allekirjoittaneelta

Ilmastohysterian lietsonta on rikos?

Ihmiskunnan ongelma on väestöräjähdys kehitysmaissa sekä näissä kasvava tuotanto ja kulutus, mikä tuhoaa elinympäristön ja muut lajit! Kaikki YK:n toimet ruokkivat ongelman etenemistä.

Totuuden peittämiseksi YK perusti hallitusten välisen ilmastopaneelin (IPCC), jonka tehtäväksi annettiin osoittaa normaali syklinen ilmastonmuutos ihmisen tuottaman hiilidioksidin aikaansaamaksi! Mitkään riippumattomat luotettavat tutkimukset eivät tue väitettä, mistä on luotu ihmisille uusi uskonto. Jopa Greenpeacen perustajajäsen ja aiempi johtaja Patrick Moore on todennut, että ei ole näyttöä että ihmisen toimilla olisi merkitystä ilmastonmuutokseen.

Näytöksi mm. Suomelle on kelvannut IPCC:n Michael Mannin ja kumppaneiden ”lätkäjengin” kaikki vääriin ja keksittyihin tilastoihin ja mittauksiin perustuvat täysin metsään menneet ennusteet ja kauhuskenaariot, mutta meillä usko on vaan kasvanut, kuten lahkolaisilla yleensä.

Fotosynteesi ja sen rakennusaineet CO2 ja lämpö on elämän lähde, mutta virallisen totuuden mukaan julistettu syntipukiksi ja myrkyksi, joka tuhoaa elämän, ellemme ryhdy pikaisiin toimiin niiden torjumiseksi. Torjuminen eli maapallon pelastaminen tapahtuu puhtaan teollisuuden maissa, etenkin Suomessa, jonka osuus CO2 tuotannosta (0,04Gt/v) vastaa Kiinan (10Gt/v) kuukausipäästöjen lisäystä! Kiina ja muut ”kehitysmaat” voivat ylistetyn Pariisin ilmastosopimuksen mukaan lisätä päästöjään mielensä mukaan, mutta Suomi on sitoutunut vapaaehtoisesti vielä lisäsupistuksiin, mikä on jo maanpetokseen verrattavaa toimintaa! Tästä seuraa, että kilpailukykynsä menettävä teollisuus ja työpaikat siirtyvät hiilivoiman ja ympäristönsä turmelleisiin mm. Kiinaan ja Intiaan, jolloin vaikutukset kertaantuvat. Hämmästyttävää on, että mm. SAK tukee tätä jäsenilleen kohtalokasta toimintaa.

 YK:n strategia on valittu suoraan huijareiden käsikirjasta. Tarvitaan uhkakuva, auktoriteetti ja ratkaisumalli, jossa tehosteeksi on lisäksi diktatuureista lainattu lasten ja lastenmielisten hyväksikäyttö poliittisen agendan ja vallan turvaamiseksi.

Helsingin valtuusto päätti 2008 Pääkaupungin ilmasto-ja energiastrategiasta. Perehtyessäni tärkeään asiaan tapani mukaan huolella, huomasin heti ristiriitaisuudet kulisseissa päätetyn ”virallisen totuuden” ja tosiasioiden välillä. Vastaava puoluerahoitus- ja rahastussysteemi oli Hitas, mikä myös virallisen totuuden mukaan ratkaisi kaikki ihmisen ongelmat. Sen takana olivat samat tahot ja jopa samat henkilöt. Tästä voi lukea lisää vaikka kotisivuillani julkaistuissa Hitas-Torppari lehdistä.

Selvityksissäni ilmeni syklisen ilmastonmuutoksen pääasialliseksi aiheuttajaksi aurinko, mikä muiden kosmoksen massojen sijainnin, säteilyn ja magneettikenttien muutosten seurauksena höyrystää ilmakehään vahvaa kasvihuonekaasua vesihöyryä. Prosessissa muodostuu pilviä erittäin mutkikkaalla tavalla, mitä ihminen ei täysin ymmärrä ja josta aiheutuu ilmaston lämpötilavaihtelut ja sykliset ilmastonmuutokset. Ihmisen osuus vesihöyrystä on ainoastaan 0,01%, eli 13TW/ 172500TW-29%, mistä eka luku on ihmisen koko tehotuotanto ja jälkimmäinen on auringon teho maan projisoidulle pinnalle!

Heikon kasvihuonekaasun hiilidioksidin 800 Gt vuosituotannossa ihmisen osuus on vain 40Gt, eli 5%, millä ei ole käytännön merkitystä ilmastonmuutokseen. Ilmakehän CO2 pitoisuuden 400 ppm vaihtelusta on eri näkemyksiä, mutta varteenotettava mielipide on myös se, että hiilidioksidin määrä seuraa lämpötilaa, eikä päinvastoin. Sillä merien pintavedet sitovat ilmasta pääosan CO2:sta, joka veden lämmetessä vapautuu ilmakehään.

Heikko kasvihuonekaasu CO2, kuten valo ja lämpökin, on koko elämän perusta, mistä seuraa fotosynteesi. Sen tehostamiseksi kasvihuoneisiin lisätään CO2 nelinkertaisesti, että kasvu olisi tehokkainta 25 asteen lämmössä. Molempia puutuu siis vielä paljon, että kasvu olisi tehokasta.

Samaan johtopäätökseen ovat päätyneet lukuisat riippumattomat tutkimuslaitokset, kuten Niels Bohrin kvanttimekaniikan laitos ja tutkijat myös Suomessa, joiden artikkeleita ei meidän mediassa julkaista! Skandaalia on hienosti valottanut vastajulkaistu upea Matti Virtasen kirja Ilmastopaniikki, minkä jokaisen tulisi lukea, niin tajuaisi miten on tullut huijatuksi!

Lasten ja vastaavalla tasolla olevien hyväksikäyttö poliittisen agendan markkinoinnissa on vähintäänkin moraalitonta, ellei rikos. Samaa voi sanoa kansalaisten huijauksesta, joista ¾ on eniten huolissaan ilmastonmuutoksesta! Aikaansaatu joukkohysteria ja huoli aiheuttavat sairastumisia ja kuolemaa.

Olin menossa Helsingin Suomalaisen klubin tiedeiltaan, oikeammin politiikan iltaan, kuuntelemaan ja kommentoimaan? esitelmää ”ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta”. Kansleri Ihamuotilan esittelemä luennoitsija oli ”maailman johtava ilmastoasiantuntija ”pääsihteeri, professori, YK:n pääsihteerin neuvonantaja jne., Petteri Taalas. Edellinen vastaava tilaisuus, samoilla argumenteilla ja vastaavilla meriiteillä, vuosi sitten oli akatemiaprofessori, nyt jo akateemikko Kulmalan esitelmä.

Näissä molemmissa propagandatilaisuuksissa vakuutettiin YK:n ilmastopaneelin IPCC poliittista agendaa ihmisen hiilidioksidipäästöjen aiheuttamasta maailmanlopusta tieteen nimissä arvovaltaiselle kuulijakunnalle! Lisäksi valehdeltiin, että tutkijoiden keskuudessa on yksimielinen konsensus siitä, että ihminen on aiheuttanut ilmastonmuutoksen ja se uhkaa maapalloa, ellemme kiireesti ryhdy hiilidioksidin torjuntaan. Esittämistäni kiusallisista faktoista ja vastaväitteistä ei tykätty!

Bussiini nousi päiväkodista taaperoitaan noutanut isä. Oheinen keskustelu alkoi välittömästi:” kuoleeko myös linnut?... mitä,… ei ne saa kuolla,… eivät kuole,… mutta me kuollaan ainakin,… ei kuolla,… tädit sanoi”!

Presidenttimme viehättävä nuori puoliso on myös huolissaan siitä, että ”jo lapsetkin ovat huolissaan ilmastonmuutoksesta”! Kirjallisuusasiantuntijana on hän varmaan lukenut lainattuja kansanviisauksia, kuten aiheeseen liittyen: ”sitä niittää mitä kylvää”, ”sen lauluja laulat jonka leipää syöt”, ”häntä heiluttaa koiraa” ja vaikka ruotsalaisten käyttämä ”sila mygg och svälja kameler”!

Tukholmaan muuttaessani 1977, siellä päiväkotilapset rallattelivat lauluja, ”kärnkraft är inte bra”. Niinpä seuraavan vuoden kansanäänestyksessä (vertaa brexit ja Suomen ilmastonmuutostorjujat) joukkohysterian luojat voittivat ja Ruotsi päätti sulkea ydinreaktorit! Onnistuneen viivyttelytaktiikan ansiosta Ruotsissa ydinvoimaa on kyetty lisäämään ja tekemään viisas päätös lisärakentamisesta.

Pormestari Vapaavuori on luvannut miljoonan sille, joka ratkaisee Helsingin energiaongelman, mikä on saatu romuttamalla ja päätöksellä romuttaa maailman puhtaammat ja parhaat hiilivoimalat.

Saa nähdä miten ongelma ratkaistaan, sillä tiedossa on ollut jo kymmenet vuodet loistava edullinen ratkaisu rakentaa muutama pieni ydinreaktori peruskallion sisään ja hoitaa jätteet polttamalla, jota itsekin olen ajanut jo vuosikymmenet. Asiaani en ole voinut riittävästi edistää, sillä tässäkin kuten politiikassa yleensä asiantuntemus ja moraali ovat painolastia! Silloiseen tekniseen lautakuntaan, jonka vastuulla oli mm. energia ja vesi ei asiantuntijoita kelpuutettu.

Mielenkiintoista on odotella vaalien tulosta, sillä Perussuomaisten mainio strategia tuo tulosta. Se ainoana puolueena suosiolla hyväksyy valheet ihmisen tuottaman hiilidioksidin aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta, mutta osoittaa naurettaviksi muiden puolueiden keinot torjua sitä! Sillä jokainen ymmärtää, että kaikki esitetyt toimet poikkeuksena ydinvoima lisäävät kokonaispäästöjä ja pahentavat ilmastomuutosta mutta marginaalisesti. On muistettava suuruusluokat ja ihmisen osuushan on vain promillen osia ja Suomen tästä promille, joten millään ihmisen toimilla ei ole merkitystä! Hintalappu kaikesta hörhöilystä on yhteiskunnallemme todella suuri...rahassakin jo satoja miljardeja!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (16 kommenttia)

Käyttäjän TuomoGren kuva
Tuomo Gren

Että tätä se sananvapaus sitten on?

Että jos joku lietsoo maahanmuuttopaniikkia niin on sanammvappaus mutta heti jos on toiselta puolelta ei tunneta koko käsitettä? Ai. Selvä. Hienoa. Oikein hienot länsimaiset arvot Teillä.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Tuomo voitko selventää, kun kommenttisi meni yli hilseen?

Käyttäjän buimonen kuva
Börje Uimonen

Tieteellisen tulosten kertominen kansantajuisesti ei liene rikos, joten blogi kannattaisi mielummin poistaa kuin jatkaa itsensä naurunalaiseksi tekemistä. Sekään ei tietysti ole kiellettyä, laitonta tai rikollista, joten päätä itse mitä teet.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Tiedemies Börje uskoo "uskontotieteeseen" (professori Atte Korholan arvio) ja suosittelee muiden mielipiteiden salaamista, ettei tule lahkolaisten silmissä naurunalaiseksi. Tämä teidän lahkolaisuutenne tulee vain veronmaksajille hyvin kalliiksi. Helsinkiläiset maksavat ainakin miljardin hyväkuntoisten maailman parhaiden voimalaitostensa ennenaikaisesta romuttamisesta ja alasajosta, kun tunarit ja hörhöt tekevät päätöksiä asioista joista eivät mitään ymmärrä. Eikä lasku jää tähän.
Valtakunnan tasolla lasku on Kauppalehden kymmen vuotta sitten tekemän arvion mukaan parisataa miljardia. tähän ei tietenkään ole laskettu hysteerisiksi peloteltujen ihmisten tuskaa ja kärsimyksiä, mistä esim. Vihreissä johtoa myöten on näyttöä.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Harmittaa vietävästi, kun käytetään resursseja ja kalliisti palkattua aikaa hiilidioksidin ympärillä TÄYSIN TURHAAN. Tämä on aivan älytöntä sijaistoimintaa, kun ei uskalleta tehdä oikeita asioita ihmiskunnan eteen. Ilmasto muuttuu kyllä omia aikojaan, mutta miten pärjää alati paisuva kuluttava ihmiskunta ja kanssaeläjämme.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jouni niin minuakin, sillä tähän kansantalouden sabotointiin kuluu pelkästään jo päätettyjen tuulimyllytukiaisten osalta neljä miljardia rahaa, mikä voitaisiin käyttää vaikka oppisopimuskoulutukseen ja tutkimukseen, tai säästää kestävyysvajetta pienentämään.
Mutta meillä toreilla möykkää kuplassa kasvatettu hyvinvointiyhteiskunnan vapaamatkustajamassa, mikä ei ymmärrä, että heiltä loppuu elättäjät ja meiltä hyvin ansaittu kelvollinen vanhuus!

Käyttäjän mhatakka kuva
Markku Hatakka

https://wattsupwiththat.com/2019/04/11/a-simple-mo...

Tiedoksi, uusi tutkimus jossa väitetään että CO2 pitoisuuden nousu pysähtyy (stabiloituu) 500 ppm arvoon vaikka päästöjä jatketaan SAMALLA tavalla! Eli päästöjä ei tarvitse vähentää, ainoastaan jäädyttää nykyiselle tasolle. Kuva 2 artikkelissa.

Ennuste tehty vuoteen 2200 asti.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Mikä valtava vaikuttavuus mihinkään olisi, jos keskimääräinen alailmakehän hiilidioksidipitoisuus nousisi 0,04%:sta (400 ppmv) 0,1%:iin (1000 ppmv). Ei muuta vaikutusta kuin, että kasvit, joiden avulla mekin pysymme hengissä, voivat ja kasvavat paremmin.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho Vastaus kommenttiin #8

Jouni
Juuri näin, miten ihmiset eivät voi ymmärtää!!!

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Markku
Miksi pitäisi ravinnon tuottajaa (CO2) sabotoida! Minä haluaisin lisää kuten kasvihuoneviljelijätkin. He ostavat kallista hiilidioksidia ja lämpöä, että saisivat paremman sadon.
Mikäli CO2 pitoisuus saataisiin jollain konstilla tuplaantuun (800ppm), niin sen vaikutus olisi logaritminen lämpötilaan, eli 0,3 astetta. Ei riittäisi vielä mihinkään!
Ihmiskunta pystyisi maximissaan nostamaan lämpövaikutusta 0,1 astetta, mutta kun ennustetaan pikkujääkauden tulevan ja satojen romahtavan, niin mitä tarjotaan 10 miljardille nälkäiselle ruuaksi! se on ongelma.

Käyttäjän jukkamikkola kuva
Jukka Mikkola

IPCC:llä on ”korttitalon” kanssa ongelma, johon se ei voi vaikuttaa. Se on Aurinko ja sen aktiivisuusvaihtelut. Olen itse seurannut Auringon aktiivisuusvaihteluja lähes 30 vuoden ajan. Viime kuukausina Auringossa ollut pilkuton/lähes pilkuton kausi on erittäin poikkeuksellista. Tilanne jatkuu ja loppua ei ole näkyvissä.

https://sohowww.nascom.nasa.gov/

Samanlainen tilanne oli Maunderin minimin aikaan 1645-1715, jolloin mm. Lontoon Thames jäätyi ja siellä pidettiin talvimarkkinoita. Nyt olemme matkalla uuteen minimiin ja sille IPCC ei voi yhtään mitään. Se ilmenee myös oheisesta linkistä. Se on katsottavissa YouTubessa. Antaisin uudelle minimille nimeksi Abdussamatovin minimi.

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2011/05/17/jaakausih...

Itselläni on pyrkimystä katsoa nenää pitemmälle. Kuriositeettina voin kertoa, että katsoin tämän kuun alkupäivinä ”nenää pitemmälle” galaksiin Messier 87, josta valon tulo kaukoputken okulaariin kestää 54 miljoonaa vuotta. Valon nopeus on lähes 300 000 kilometriä sekunnissa. Galaksi näkyi erittäin himmeänä sumuläikkänä. Auringosta valon tulo kestää runsaat kahdeksan minuuttia.
Samaisesta galaksista M 87 julkaistiin juuri upea kuva sen mustasta aukosta, joka syntyi aikanaan jättiläistähden räjähdettyä supernovana.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jukka
Aivan oikein. Jo auringon promillen tehovaihtelu on kymmenkertainen vaikutukseltaan verrattuna ihmisen tehoihin höyrystää vettä.
IPCC:n tehtävä vakuuttaa täyspäisiä poliittisella agendallaan on mahdoton. Sen nielevät vain joukkohysteriaan saadut vihervassarit ja panikoituneet päättäjät.

Käyttäjän JarmoKanerva1 kuva
Jarmo Kanerva

Tässä historiikki tieteellisestä debatista "Aurinko ja ilmastonmuutos": https://history.aip.org/climate/solar.htm

Siellä kirjoitetaan mm. "...the argument that solar activity was the true cause of global warming continued to circulate. It was one example of the indestructible "zombie" theories that plagued discussions. As it happened, solar activity sank to historic lows after 2005. Some prominent figures among the opposition to regulating greenhouse gases publicly predicted rapid global cooling. When temperatures climbed to a new record in 2014 (and a higher record in 2015, higher still in 2016, etc.) while solar activity remained unusually low, only the ignorant or disingenuous could persist in denying that greenhouse gases were the only plausible cause."

Eli nyt Auringon aktiivisuutta ilmastonmuutoksen syynä pitävien pitäisi todella tehdä kunnon tieteellinen tutkimus, miksi maapallon lämpötila nousee vaikka Auringon aktiivisuus on alhaalla.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jarmo
Nämä asiat ovat niin mutkikkaita, että ihminen ei niitä hallitse nyt eikä luultavasti koskaan. Se edellyttäisi mm. kosmoksen rakenteen tuntemista, mistä vain on myöskin arvailuja. Jokainen voi omille uskomuksilleen löytää sopivia mielipiteitä, "tutkimuksia" ja uutisia sekä valeuutisia, kuten mm. meidän poliitikot, joilta puutuvat perustiedotkin heille tärkeimmästä(ilmastonmuutoksen torjunta)päätettävästä asiasta!
Jo huomisen sään ennustaminen kyseiseltä laitokselta menee usein pieleen, mutta sama taho tietää ilmaston lämpötilan asteen kymmeneksen tarkuudella ja sadan vuoden päähän, sekä konstin jolla ihminen pystyy sitä hallitsemaan ja säätämään (hiilidioksidi)!
Puuhastelu on niin älytöntä, että se menee kansaan kuin häkä päähän. Sanoihan jo mm. Hitler, että mitä suurempi valhe, sen paremmin kansa uskoo!
Tämä lahkolaissaarnaajien keksimä uskonto tulee todella kalliiksi myös eniten hurahtaneelle Suomelle, mikä aiheuttaa suunnatonta pahoinvointia ja tuhoaa hyvinvointiyhteiskunnan perusteet mm. kilpailukyvyn menetyksenä. Myös meillä oikeat ongelmat jäävät korjaamatta, mutta "piruntorjunnalla" saadaan niitä lisää.

Diktaattorit näyttävät olevan oikessa. Lisäksi kun tiedämme että valhe muutuu todeksi ihmisen mielessä, kun se toistetaan riittän useasti ja sitähän meidän media on YLEN johdolla tehnyt joka tuutista viimeiset kymmenen vuotta kommunistijärjestelmistä opituilla metodeilla!

Niels Bohrnin kvanttimekaniikan laitoksen tutkijat saivat tietokone-ennusteensa toimimaan täysin jo 1995, kun jättävät heikon kasvihuonekaasun hiilidioksidin vaikutuksen kokonaan pois yhtäliöstään. Professori Jyrki Kauppinen saa yrityksensä maailmankuulut mittalaiteensa toimiviksi, kun kaavoihin annetaan CO2 osuudeksi mitätön 0,25 asteta CO2 arvon tuplaantuessa 0,4 promillesta 0,8, mikä nousu tuplaksi ei ole mahdollista ihmisen toimilla ja siihen vaaditaan jo masiivisia luonnomullistuksia!
Mm. tästä voi tehdä johtopäätöksen, että YK:n poliittinen agenda osoittaa "tieteen" keinoin hiilidioksidi syntipukiksi maapallon ongelmille on katastrofaalinen virhe, joka johtaa katastrofaaliseen loppuun, kun oikeat ongelmat, kuten väestöräjähdys jäävät hoitamatta.

Käyttäjän JarmoKanerva1 kuva
Jarmo Kanerva

Ikävä kyllä netistä ei löytynyt viittauksia tuohon Niels Bohrin laitoksen vuoden 1995 tutkimukseen. Tutkimusta siellä edelleen tehdään, ja varteenotettava huomio MYÖS ilmastonmuutoksen muihin kuin hiilidioksidin kasvusta johtuvaan syyhyn löytyy tästä artikkelista: https://www.nbi.ku.dk/english/news/news10/dramatic....

Sitten nämä Jyrki Kauppisen mittalaitteet. Nehän on kai suunniteltu mittaamaan paikallisia kaasupitoisuuksia. Kuinka nämä käytetyt yhtälöt sitten voisivat toimia ilmakehän muutosennusteissa? Netistä löytyy myös Kauppisen johdolla tehtyjä ihan oikeita ilmastonmuutostutkimuksia: http://butler.cc.tut.fi/~trantala/opetus/files/FS-.... Tämänkin linkin takana olevassa tutkimuksessa Kauppinen itse vähän tutkimuksen tieteellistä arvoa alentaa lausumalla:"We believe that the greatest changes in temperature are due to the change in the proportionality coefficient G, i.e. the relation between cloudiness and water vapor concentration." Me uskomme... Tiede ei ole uskon, vaan verifioinnin ja valsifioinnin asia.

Ruotsalainen tieteentekijä Svante Arrhenius tutkiskeli hiilidioksidin vaikutusta Maapallon lämpötilaan jo vuonna 1896 - https://www.rsc.org/images/Arrhenius1896_tcm18-173.... Hän ei ollut mikään "ilmastohörhö" tai "lahkolaissaarnaaja", vaan tieteentekijä, jota kiinnosti tutkia luonnon ilmiöitä. Te taas kirjoitatte:" Jokainen voi omille uskomuksilleen löytää sopivia mielipiteitä, "tutkimuksia" ja uutisia sekä valeuutisia." Teidän argumenttinne perustelut löytyvät Niels Bohr Instituutin tukimuksista vuodelta 1995 ja Jyrki Kauppisen tieteellisestä työstä. Sisältävätkö ne sen Ainoan Oikean Totuuden?

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jarmo
IPCC on jäänyt toistuvasti kiinni vilpistä osoittaa mahdotonta tehtäväänsä todeksi. Näistä löytyy näyttöä ja tiedot saa vaikkapa kolumneistani ja US bogeistani. Suosittelen edelleen Matti Virtasen uutta kirjaa.
Suomen kannattaisi keskittyä vain lukemattomiin omiin ongelmiinsa, joihin sillä on mahdollisuus vaikuttaa!

Toimituksen poiminnat