Leppis1949

"Ilmastovaalit" hölmölässä

 • pitkäaikaiset ennusteet ilmaston kehityksestä on mahdottomia, koska ilmasto on kaoottinen äärimmäisen mutkikas järjestelmä
  pitkäaikaiset ennusteet ilmaston kehityksestä on mahdottomia, koska ilmasto on kaoottinen äärimmäisen mutkikas järjestelmä
 • Tämän rehellisen ja viisaan naisen jutut kannattaa aina lukea!
  Tämän rehellisen ja viisaan naisen jutut kannattaa aina lukea!
 • professori Tiurin näkemys ihmisen osuudesta ilmastonmuutokseen
  professori Tiurin näkemys ihmisen osuudesta ilmastonmuutokseen
 • Tässä esimerkkiä Jungerin ja Harkimonkin kokemasta itseeni kohdistuneesta 30-vuotisesta demonisoinnista!
  Tässä esimerkkiä Jungerin ja Harkimonkin kokemasta itseeni kohdistuneesta 30-vuotisesta demonisoinnista!
 • muutama vuosi sitten näytti tällaiselta Helsingin keskustassa katollamme, nyt näyttää lähes samalta!
  muutama vuosi sitten näytti tällaiselta Helsingin keskustassa katollamme, nyt näyttää lähes samalta!

 

 

 ”Ilmastovaalit” hölmölässä!

Ihmiskuntaa uhkaa väestöräjähdyskatastrofi päiväntasaajan kehitysmaista. Alueen maita johtavat kilpailevat uskonnot, kuten myös YK:ta. Väestö näissä, jo lapsuudessamme ylikansoitetuissa maissa, on edelleen elinaikanamme kymmenkertaistunut. Tämän seurauksena maapallon ihmisten määrä on lisääntynyt kolmesta miljardista lähes kahdeksaan, eikä muutosta parempaan ole havaittavissa. Vastaavia luonnoneläimiä lasketaan enää tuhansissa ja niitä uhkaa sukupuutto, mutta ihminen lisääntyy 100 miljoonan vuosivauhtia!

Vastuuttomissa käsissä olevasta, totaaliseen katastrofiin johtavasta vallan välineestä ei tietenkään vapaaehtoisesti haluta luopua. Mieluista on keksiä syntipukki teollisuusmaiden hiilidioksidipäästöistä, jolloin heidän aiheuttamansa oikea ongelma voidaan sysätä muualle, kuten Eurooppaan. Viimeksi Afrikasta purkautunut miljoonan ”turvapaikanhakijan” siirtolaismassa sai koko Euroopan sekaisin. Potentiaalia elinympäristönsä tuhonneista siirtolaisista riittää viiteen miljardiin, entä sitten!

Tämän ongelman on Eurooppa ja etenkin Suomi naiiviudessaan uutena uskontona mieluisasti vastaanottanut. Erityisesti aivopestyt nuoret tytöt ja heidän kaltaisensa ovat innoissaan saadessaan pelastaa maapallon. Näin synnyinmaassamme on ryhdytty katastrofaalisen petturimaisiin toimiin politiikkojen ja jopa työmarkkinajärjestöjen tuella. Täten hävitetään loputkin tuottavat työpaikat ”saastuttavasta maasta puhtaan energian (hiilivoimaloiden) Aasian maihin”, että maapallo pelastuisi lapsille! Oikeasti kilpailukyvyttömäksi "pelastustoimilla" saatettu puhdas tuotanto siirtyy saastuttaviin maihin!

Joukkohysterian kymmenvuotinen menestyksellinen kampanjointi osoittaa, että Suomessa on säilynyt diktatuureista kopioidut länsimaisille sivistysmaille vieraat valmiudet. Strategia perustuu jo Hitlerinkin havaitsemaan ihmisen heikkouteen: ”mitä suurempi valhe sen paremmin kansa uskoo”! Lisäksi tiedämme, että riittävällä toistolla valhe muuttuu todeksi.

Huijareiden käsikirjasta on myös suoraan kopioitu menetelmä valtamediaan ja mm. kaikkiin uutislähetyksiin, joita kansa seuraa luotettavina lähteinä.

Maailmalta poimitaan negatiiviset uutiset ja näitä kommentoimaan tulee joku lukuisten luontojärjestöjen ”ilmastovastaava” ja viereen on saatu ilmastopaneelin edustaja professorin tittelillä vakuuttamaan, että paha ja onnettomuudet maailmassa todellakin johtuvat ilmastonmuutoksesta. Eli uuden uskonnon mukaan ihmisen hiilidioksidipäästöistä, mutta maapallo voidaan vielä pelastaa, jos kiireellisesti ryhdytään toimiin, mitä tytöt ja muut huijatut nyt toreilla hysteerisesti vaativat. Näytelmä muistuttaa Jeesuksen teloitusta, jossa kansa vaati Jeesusta ristille ja rikollisille vapautusta.

Täten on onnistuttu kopioimaan uskontojohtoisten kehitysmaiden strategia, jonka avulla normaalin valtion asioiden hoitamisen sijaan keskitytään vain teemaan ”maapallon pelastaminen lapsille hiilijalanjälkeä pienentämällä”!

Greenpeacen perustaja ja aiempi johtaja Patrick Moore on todennut: ”ei ole olemassa mitään tieteellistä näyttöä siitä, että ihmisen millään toimilla olisi vaikutusta ilmaston muutokseen”. Tämä kävi myös itselleni aikoinaan selväksi perehtyessäni perusteellisesti tähän erittäin tärkeään asiaan, Helsingin kaupunginvaltuuston päättäessä pääkaupunkimme ilmasto- ja energiastrategiasta 2008. Silloin omaavani käsitys on kaikesta aivopesusta huolimatta kaiken aikaa vain vahvistunut.

Kieltämättä olin aika yksin läksynsä lukenut 85 valtuutetun joukossa, jossa oli lukuisia aivopestyjä ”asiantuntijoita”, joilta muut omaksuivat uuden uskonnon. Tapahtumaa kuvaa hyvin se, että muuten fiksu ja suuresti arvostamani ylipormestari Jussi Pajunen pyysi minua keskustelemaan Prahan pormestarin kanssa, joka kuulemma oli ainoana Euroopan päättäjissä kanssani samaa mieltä kun pyysin häntä jarruttelemaan Helsingin älyttömiä energiaratkaisuja. Muissa asioissa Jussi aina arvosti mielipiteitäni. Uudessa uskonnossa hiilidioksidi ja sen aiheuttama lämmitys on piru, jota pitää torjua kaikin keinoin, että maapallo pelastuisi lapsille!

Samaan johtopäätökseen kanssani oli päätynyt mm. riippumaton Nies Bohr kvanttimekaniikan instituutti, kuten myös käytännössä kaikki ilmastotutkijat ennen IPCC:n perustamista, jotka ovat todenneet, että heikolla kasvihuonekaasulla hiilidioksidilla, jonka päästöissä ihmisen osuus on mitätön 5%, ei ole merkitystä ilmastonmuutokseen! Tämän jälkeen ilmastotutkijoiksi kelpuutettiin vain uuden uskonnon omaksuneet ja näitä alettiin kutsua luvulla 97%, tai kuten Petteri Taalas ”kaikki varteenotettavat”!

Ilmastopaneeli (IPCC) ja sitä auktoriteettina pitävä valamedia on salannut ja kieltänyt tosiasiat, mutta keksineet valheet, mitkä edesvastuuttomuudessaan johtavat katastrofiin. Valheistaan ja täysin pieleen menneistä ennusteistaan toistuvasti kiinni jäänyt "lätkäjengi" IPCC, on voinut jatkaa samaa toimintaansa päättäjiemme hyväksynnässä ja tukemana!

Mikäli uskoisimme ilmastopaneelin ”tiedettä” (propagandaa), jonka mukaan ihmisen tuottama hiilidioksidi yksin aiheuttaa ilmaston lämpenemisen, niin tulisi meidän myös uskoa, että vähälukuiset esi-isämme ovat sulatelleet säännöllisesti esiintyvien jääkausien kilometrien paksuiset jäämassat, vain leirinuotioittensa hiilidioksidipäästöillä! 

Suomen katastrofaalista politiikkaa ja sen johtajia kuvaa mainiosti taistolaisvihreänä tunnetun Satu Hassin US-kolumni ja häneltä saamani vastaus. Siinä hän riemastuneena naiivisti uskoo maailman pelastuneen Pariisin vihdoin saavutetun ilmastosopimuksen ansiosta.

Kysyin Sadulta, puutuitteko kokouksessanne ihmiskunnan oikeaan ongelman ratkaisuun, väestöräjähdyksen hillintään kehitysmaissa, niin sain vastauksen: ”Emme tietenkään”. ”Hehän olisivat suuttuneet ja lähteneet kokouksesta, emmekä olisi saaneet sopimusta aikaiseksi”. Täten ”sopimus”,  jolla meidän ilmastouskovaisten maanpettureiden toimia perustellaan oli tavoite, ei ongelman ratkaisu! Kaikkia järjettömyyksiä tehdessä vedotaan nyt Suomea sitovaan tyhmään sopimukseen, mitä muut eivät noudata.

Sopimuksessahan Kiina lupautui harkitsemaan CO2 päästöjensä lisäyksen, mikä on noin 5% vuodessa (eli 10 kertaa Suomen vuosipäästöt), kasvuvauhdin rajoittamista vuoden 2030 jälkeen! Tällöin Kiinan päästöt vuositasolla olisivat noin 16Gt, joten määrä sopimuksen tarkkailuajankohdasta (1990 oli 2 Gt) olisi kasvanut kahdeksankertaiseksi!

Tästä Kiinan ”sopimuksesta”, mitä tulee verrata Suomen ”sopimukseen”, mm. pääministeri Sipilä on ollut mielissään, samoin kuin Putinin lupauksista. Sen sijaan Trumpia on paheksuttu, kun hän ei usko ihmisen aiheuttamaan ilmastonmuutokseen, vaan pitää sitä Kiinan keksimänä juonena ja vetäytyy ”sopimuksesta”, vaikka USA on vähentänyt päästöjään. Myös itseäni ja muita ”virallisen totuuden” epäilijöitä verrataan ”tyhmään Trumpiin”!

Suomihan on omat täysin mitättömät päästönsä (0,05 Gt/v) ainoana maana jo alentanut sopimuksen mukaisesti viidenneksellä ja luvannut vielä viidenneksen lisää, eli 0,03 Gt:n/v! Näin Suomi pelastaa esimerkillään maapallon lapsille tuhoamallaan oman hyvinvointinsa tekemällä toimia, joilla ei ole mitään muuta vaikutusta mihinkään!

Näille huijaustalkoille tulee jättimäinen hinta kansalaisten maksettavaksi, johon suuresti arvostamani presidenttikin viittasi Uudenvuoden puheessaan: ”joudumme luopumaan paljosta muusta”! Mainittakoon vielä, että ”mainio sopimus” saatiin aikaiseksi, kun EU lupasi maksaa kehitysmaille palkkioksi lisää 100 miljardia vuodessa, mikä menee elinolosuhteiden, eli lisääntymisedellytysten parantamiseen, eli tässäkin ongelman pahentamiseksi!

Purin pikkukoululaisen ahdistusta jo 50-luvulla kouluaineissani. Tällöin maailman kolmen miljardin väestöstä kaksi näki nälkää ja puutetta, eikä ihmisiä valistettu, eikä niille annettu mahdollisuutta ehkäistä lisääntymistään. Lääkkeeksi tyrkytettiin vain kilpailevia uskontoja, sekä ruoka- ja lääkeapua, kuten vieläkin.

 Nyt maapallolla on lähes 8 miljardia ihmistä, joista kuusi kokee nälkää ja puutetta. Nämä ovat ne oikeat syyt, mistä mm. sodat ja pakolaisongelmat johtuvat, eikä syntipukiksi keksityistä ihmisen hiilidioksidipäästöistä. Kuitenkin mm. meidän virallisen propagandan lietsojiksi palkatut pääsihteeri Petteri Taalas ja akateemikko Markku Kulmala valheellisesti näin väittävät!

Kiitos YK:n ja erilaisten muiden uskontojohteisten järjestöjen, jotka ovat pyrkineet turvaamaan katastrofialueella parhaat mahdolliset väestöräjähdyspuitteet ruoka-ja lääkeapuineen.

Onneksi tähän on ” ilmastovaaleihin” valmistautuvien lähes yksimielisten politiikkojemme toimesta löydetty ratkaisu: ”hiilijalanjälkemme pienentäminen kustannustehokkaasti”.

Eläköityneen liikenneministeriön kansliapäällikkö Korpelan mukaan Suomi onkin jo tehnyt paljon ilmastokatastrofin torjumiseksi. Onhan se mm. sulkenut ja päättänyt sulkea maailman parhaat hiilivoimalansa, että saavutti ainoana maailmassa Pariisin ilmastosopimuksen ehdot. Nyt joudutaan kiristystilanteessa talvipakkasilla ostamaan kolmannes sähköstä huippukalliina pörssisähkönä ulkomailta, että pystytään pitämään yhteiskunta toimivana!

Täten poliitikot ovat uhranneet mm. Suomen huoltovarmuuden, mistä seurauksena voi olla valtakunnanverkon kaatuminen ja täysi pimeys ja kaaos maassamme. Tämä täyttää mm. maanpetoksen, petoksen ja tuhotyön tunnusmerkistöt törkeänä.

Aikoinaan Taalaksen pääjohtajaksi löytänyt Korpela toivoo vielä hallitukselta kiireellisenä tukia, lobbariautokauppiaiden toiveiden mukaisesti, vanhan polttomoottorisen autokannan romuttamiseen ja siirtymistä ”puhtaisiin” sähköautoihin. Myös tälle järjettömälle utopistiselle idealle tulee kallis hinta!

Tämän poliitikot ovatkin jo yksimielisesti luvanneet! Kukaan näistä erilaisten rahastajien asialla olevista, ei näytä välittävän tai ymmärtävän, että kaikilla toimilla on ympäristövaikutuksia. Vaikutukset ovat yleensä ehdotetuissa kalliissa ja epärealistisissa korvaavissa malleissa suuremmat, kuin edullisissa käytössä olevissa! Sopii epäillä mikä kansantalouden sabotoinnissa on oikea motiivi!

Luonnollista lämpötilanvaihtelua voidaan häiritä Suomessa yhdellä kymmenesmiljoonas osalla (0,0000001) 200 miljardin euron panoksella, minkä asiantuntijaryhmä arvioi kymmen vuotta sitten kustannuksiksi kansantaloudellemme Kauppalehden artikkelissa. Tämän jälkeenhän ei ” vapaa valtamedia” ole tosiasioita aiheesta julkaisut, koska sensuuri on iskenyt.

Syntipukiksi on keksitty ihmisen tuottama hiilidioksidi. Tämä sopii eritysesti YK:ta väestömassallaan johtaville uskonnollisille kehitysmaille, sekä Suomelle, en kylläkään ymmärrä miksi! Suomihan olisi suuri hyötyjä, jos ihminen pystyisi tänne pohjoisen kylmyyteen taikomaan lisää lämpöä, mutta kun ei!

Maailmanuskonnon papittaret olivat jälleen perinteitään noudattaen koolla Bonnin ilmastokokouksessa vahvistamassa uskoaan ja tekemässä viisaita lupauksia maapallon pelastamiseksi! Tähän heille tarjosi omat ”luotettavat tiedemiehet” haluamansa väärennetyt luvut, tilastot, käyrät ja niistä tehdyt absurdit ennusteet ja näistä huijauksistaan he ovat aina jääneet kiinni, mutta hehän vain toteuttavat heille annettua tehtävää!

Sama porukka, joka ei supertietokoneillaan pysy ennustamaan aina huomisen säätä oikein, pystyy monta kertaluokkaa mutkikkaamman ilmaston lämpenemisen varmuudella toteamaan sadan vuoden päähän asteen kymmenyksen tarkkuudella! Lisäksi samat tutkijat tietävät, että ellemme pysty rajoittamaan muuten kahden asteen tuhoisaa lämpötilan nousua puoleentoista, maailmanloppu on edessä ja kansa uskoo näitä naurettavia satuja. Onhan sitä aivopesty koko neukkujen luoman koneisten oppien mukaisin menetelmin jo kymmenen vuotta ja ”lapsetkin ovat jo huolissaan ilmaston muutoksesta”, kuten rouva Haukio on todennut. Sitä niittää mitä kylvää!

Mainittakoon, että professori Antero Järvinen toteaa (HS 4.8.2013),:”ilmasto on kaoottinen järjestelmä, mistä johtuu, että pitkäaikaiset ennusteet ilmaston kehityksestä ovat mahdottomia”!

Vääräuskoisilla ei ollut asiaa näihin geimeihin. Yhteistä näillä demokraattisilla päättäjillä oli se, että tiedot ja ymmärrys luonnonopissa, laskuopissa ja historiassa eivät yltäneet edes meillä vaaditulle peruskoulun oppimäärän tasolle, mutta usko korvasi kaikki puutteet tiedossa ja moraalissa!

Maailman koulutetuimmalle (aivopestyimmälle?) kansalle on aikoinaan koulussa opetettu, että elämä maapallolla perustuu fotosynteesiin. Fotosynteesin tehokkuus on verrannollinen valon, lämmön ja hiilidioksidin määrään, minkä vuoksi kasvihuoneisiin lisätään näitä tekijöitä parhaan kasvun saavuttamiseksi.

Optimaalinen lämpötila olisi noin 25 astetta, mikä Suomessa on melkein saavuttamaton helleraja. Maapallon keskilämpötilasta nykyisellään vielä puutuu keskimäärin 10 astetta.  Suomen keskilämpötila on nollan vaiheilla, mistä siis puuttuu 25 astetta!

Hiilidioksidin määrää kasvihuoneissa pyritään puolestaan nostamaan kustannustehokkaaseen 1600 ppm arvoon, mikä on nelinkertainen ilmakehään verraten! Maapallolla on ollut jopa yli kymmenkertainen (5000 ppm/400ppm) CO2-taso, jolloin elämä on ollut täällä kiihkeimmillään, eikä siis tuhoutunut!

Kasvuprosessiin tarvitaan hiilidioksidin lisäksi vedyn palamistulosta vettä (H2O), mitä kasvit sisältävät jopa 90 % ja eläimetkin 2/3 osaa, sekä vähäisessä määrin muita aineita. Näiden rakennusaineiden kierto aurinkoenergian avulla on siis maapallon elämän perusta, mutta uuden uskonnon mukaan sen tuho.

On paradoksi, että uskovaiset yrittävät hiilidioksidia (fotosynteesiä) heikentämällä hävittää elämän, jota he kuvitelmissaan suojelevat! Kuitenkin heidän toimensa lisäävät ympäristön saastumista ja luonnonvarojen ehtymistä, mutta ilmastoon niillä ei ole vaikutusta! Auringon energialla toimiva luonnon kierokulku on yli kymmenen tuhatta kertaa tehokkaampi säätömekanismi kuin ihmisen toimet!

Auktoriteettina toimiva IPCC on YK:n jäsenvaltioiden ilmastopaneeli, jonka YK:n ympäristöasioista vastaava apulaispääsihteeri Maurice Strong ”lätkäjengeineen” junaili v.1988. Huijauksen alullepanijoihin kuului myös Ruotsin murhattu pääministeri Olof Palme, lapsuudenystävänsä Bert Bolinin kanssa, josta tuli IPCC:n ensimmäinen pääsihteeri. Paneelin tehtäväksi tuli osoittaa, että muuten stabiili ilmasto on muutostilassa ja että muutos johtuu ihmisen tuottamasta hiilidioksidista! Heidän historiansa ei tunnusta säännönmukaisia ilmaston vaihteluita, kuten mm. jääkausia ja pikkujääkausia, eikä mm. auringon vaikutusta ilmastomuutoksiin, eli ilmastonmuutoksen oikeita syitä!

Tämän annetun tehtävän toteuttamiseksi jäsenvaltiot ovat järjestäneet huijareille suuret resurssit ja propagandapäälliköksi palkattiin asiansa hallitseva Yhdysvaltain entinen varapresidentti, liikemies Al Gore. Tämä ”ilmastoasiantuntija” on koulutukseltaan juristi ja toisen polven demokraattipoliitikko. Monet näistä” lätkäjengiläisistä” on palkittu miljardituloilla, mutta vahingot ihmiskunnalle ovat olleet tuhatkertaisia!

Ilmastonmuutos on ollut ihmisten vuosituhannet tuntema jatkuva käymistila, joka ei ole uskon asia, vaan kiistaton totuus ja jota ei tarvitse osoittaa. Jääkaudet ja pikkujääkaudet, sekä näiden välissä lämpimät jaksot ovat seuranneet toisiaan, vaikka nykyinen uskonto ne kiistääkin! Sen sijaan ihmisen osuuden tieteellinen näyttö ilmaston lämpenemiseen pitäisi olla mahdoton tehtävä, sillä kaikki tosiasiat osoittavat muuta. Usko kuitenkin tulee avuksi ja pelastaa kaiken.

Lämpeneminen lisäksi parantaisi etenkin pohjoisten alueiden elinkelpoisuutta ja edistäisi fotosynteesiä.

Suomalaisten tyhmyyttä kuvaa se, että mikäli ihmisen toimet lämmittäisivät ilmastoa, niin Suomi, eniten hyötyvä maa, taistelee kaikista hurjimmin intressiään vastaan! Vielä hämmästyttävämpää on, että Keskusta jonka elinkeinoa näivettää lämmön ja hiilidioksidin alhainen taso, kiimailee pahiten uskossaan!

Suomi ainoana maana on vähentänyt mitättömiä 0,05Gt vuosipäästöjään Pariisin ilmastosopimuksen mukaisiksi, eli viidenneksellä vuoden 1990 tasosta ja aikoo vielä vähentää lisää saman määrän! Esimerkiksi sopimuksen allekirjoittanut Kiina on nostanut päästöjään vastaavana aikana viisinkertaiseksi yli 10 Gt:iin ja luvannut jatkaa samaa tahtia aina 2030 luvulle, jolloin Kiinan päästöt vastaisivat lähes puolta ihmiskunnan päästöistä!

Kinan kuukausipäästöjen lisäys (0,05Gt) vastaa Suomen vuosipäästöjä! Kuitenkin meidän poliitikot ovat yhdessä päättäneet iskeä kansakunnan suonta vielä viidenneksen lisäpäästöillä mm. autokannan muuttamiseksi sähköautoiksi, että maapallo pelastuisi! Tämä on ennennäkemättömän tyhmää maanpetturillista toimintaa, josta hyötyvät vain autokauppiaat ja ulkomaiset autonvalmistajat!

Jo Taalaksen ym. ”lätkäjengiläisten” väite, että heikko kasvihuonekaasu hiilidioksidi olisi ilmastonmuutoksen aiheuttaja, on absurdi, kuten heidän suuri valhe, että tämän ovat todistaneet mm. kaikki varteenotettavat ilmastotutkijat yksimielisesti. Yhtä järjenvastaista on väittää, että ihmisen tuotos, joka on vähäinen 40 Gt (muutama prosentti) maapallon 800 Gt:n vuosituotannosta, jota siis tarvitaan hiilen kiertoon, elämän ylläpitoon, on syypää ilmaston lämpenemiselle ja että tätä vähentämällä maapallo pelastuu. Kaikki luotettava riippumaton tieteellinen näyttö tälle naurettavalle mielipiteelle on käänteistä!

Ihmisen tuottamilla ”saasteilla” ei siis ole merkitystä ilmastomuutoksiin. Sen sijaan vahva kasvihuonekaasu vesihöyry ja siitä mutkikkaan systeemin muodostaneet vesipisarat (pilvet) käytännössä aikaansaavat ilmastonmuutokset. Tässä prosessissa auringon osuus yli 10 000 kertainen (172500TW-29%/13TW) verrattuna ihmiseen!

”Valtioyhtiö” Fortum on tehnyt kaupat raskaasti tappiollisesta, itseään kymmenkertaisesti suuremmasta saksalaisesta Uniper energiayhtiöstä! Yhtiön tuotannosta 80 %, mikä on koko Euroopassa sama jakauma, perustuu uskovaisten kieltämien uusiutumattomien hiilivetyjen, kivihiilen ja maakaasun polttoon.

Ostajien mielestä kauppahinta oli edullinen. Miksi saksalaiset myisivät hyvää halvalla? Aiemmista ”saksaostoksista” ei liene opittu. Muistamme muiden yhtiöiden kompuroinnit Saksanmaalla, joista kohtalokkaimpia olivat Nokia ja ”valtioyhtiö” Sonera. Suuryhtiö Nokia onnistui hävittämään pörssiarvostaan 1000 miljardia markkaa ja Sonera 400 miljardia markkaa muutamassa vuodessa, osin Saksanseikkailuillaan.

Miten käy lilliputti Fortumille, jonka johtaja Lundmark peräsi aiemmin energiapolitiikassa enemmän valtaa tunteen ja politikoinnin sijasta markkinoille ja ammattilaisille? Ääni on muuttunut kellossa. Nyt Lundmark näkee hiilen polton korvaamisen ilmastosyistä maakaasulla välttämättömänä!

Yhdysvaltain ympäristökeskuksen tutkimusten mukaan maakaasun, mikä on pääosin metaania (hiilivety), tuotannossa aiheutuvat vuodot johtavat jopa 15 kertaiseen lämpövaikutukseen verrattuna kivihiilen polttoon. Tuotannossa karkaava metaanimolekyyli on yli sata kertaa tehokkaampi kasvihuonekaasu, kuin heikko hiilidioksidi! Kun uskovaisille selviää tämä, loppunee myös maakaasun poltto, joten saamme tyytyä tuulimyllyihin ja aurinkopaneeleihin, eli ”ottaa virtaa töpselistä”!

Vain psykologi voi ymmärtää meidän katastrofaalisen ilmasto-ja energiapolitiikan!

Tiedämme, että ”suurimmat saastuttajat”, kuten esimerkiksi Saksa ja Kiina ovat lisänneet rajusti hiilivoimaansa, sillä Saksassa valtaa käyttävät eivät ymmärrä ydinvoiman rauhanomaisen käytön ja ydinsodan eroa, hehän elivät ja traumatisoituvat kylmän sodan aikakaudella ydinsodan pelossa.

Kiinassa puolestaan rakennetaan ja uusitaan kivihiililaitoksia meidän maksamilla päästöoikeuksilla, joita konsultoimaan pakeni ilmastogaten arkkitehti Maurice Strong liian aikaisen maailmanloppuennusteensa vuoksi. Nykyiset ennustajat ovat tästä ottaneet opiksi ja nyt mielikuvituskäyriä piirrellään hörhöille 100 vuoden päähän, jotta ennustajat itse eivät joutuisi vastuuseen huijauksestaan! Hiilivuodon seurauksena maapallon saasteet lisääntyvät, koska vähäpäästöinen teollisuutemme siirtyy kustannussyistä muualle. Sama on vaikutus päästökaupalla, millä rikolliset tekevät suurta rahaa. Äskettäin vuoti julkisuuteen tapaus, jossa ”pakolaisveljekset” huijasivat Tanskalta 8 miljardia päästökaupalla. Rahat epäillään menneen terroristien asehankintoihin.

Itse olen lisäksi huolissani, kaatuko valtakunnan syöttöverkko ja tuleeko jo kylmiksi povattuina tulevina talvina maahan täyspimennys ja kauanko se kestää? Kenelle sitten jaetaan niukkaa sähköä, sillä sähkö ei riitä kaikille, vaikka ilmastopoliitikot luulevatkin sitä tulevan rajattomasti töpselistä?

Suomessa pelotellaan ja valehdellaan maailmassa eniten, meille hyödyllisen muutoksen torjumiseksi! Kampanjaa on valjastettu vetämään eduskunnan valvoma oma propagandatoimisto Ylen perinteisten oppien mukaisesti!

Tulos on ollut mainio, sillä ¾ kansasta on jo ahdistunut ilmastonmuutoksesta, joka siis uuden uskonnon mukaan johtuu ihmisen tuottamasta hiilidioksidista! Toiminta täyttää mm. petoksen, henkeen ja terveyteen kohdistuvien rikosten tunnusmerkistön, sekä avunannon niihin! Kansa sairastuu, kun Suomi tekee niin vähän, vaikka mm. tuulimyllytukiaisia maksetaan jo miljardeja maapallon pelastamiseksi!

Itse kuulun niihin ¼, jotka ovat huolissaan perustellusti päättäjien tiedon-ja moraalin tasosta! ”Meillä päätökset tekevät psykopaatit, jotka eivät mitään välitä ja tollot, jotka eivät mitään ymmärrä”, lausui varapääministeri Timo Soini!

Pääministeriehdokas Jan Vapaavuori puolestaan kirjassaan kuulemma väitti, että politiikassa pärjävät patoloogiset valehtelijat, psykopaatit ja narsistit. Itsekin sain kuulla ryhmäjohtaja Erkki Heikkoselta puolueen kannan 1988, kun liityin kokoomukseen ja tulin valituksi kaupunginvaltuustoon, että Pauli, olet liian rehellinen mies politiikkaan, kokoomus ei tule tukemaan sinua!

Niinpä nykyään ”ilmastovaalien aikana” Jannen johtamassa Helsingissä tulee valituksi valtuustoon hänen mainitsemilla avuilla, jos lisäksi vastustaa ilmastonmuutosta, sekä Guggenheimia, tai moskeijaa, tai Malmin rakentamista! Äänestäjien gallupeissa vaatimat osaaminen, rehellisyys ja luotettavuus ovat politiikassa painolastina, sillä tällaiset henkilöt joutuvat trollitehtaan kohteeksi ja ”poliittinen ura” on mennyttä!

Omakohtaisena kokemuksena voin vahvistaa käsityksen oikeaksi vastaavanlaiseen puoluerahoitukseen kytkeytyvän Hitas-huijauksen avulla.

”Virallisen totuuden” mukaan Hitas kehitettiin Helsingissä 1970-luvulla helpottamaan köyhien suurperheiden asunto-ongelmia. Tällaisia ”köyhiä suurperheitä” ovat meidän monet johtavat poliitikot ja yritysjohtajat.

Tunnetuin heistä lienee Suomen pankin pääjohtajana samanaikaisesti toiminut pääministeri Mauno Koivisto, joka muuttaessaan Hitas-asuntoonsa Katajanokalle, hoiti vielä presidentin tehtäviä.

Hitas-järjestelmään kuuluu kaupungin vuokratontti, jonka ”subventoitu tontinvuokra oikeuttaa” (oikeasti vuokran on määrältään keskimäärin kymmenkertainen siihen mitä muut, eli puolet helsinkiläisistä maksavat) kaupunkia sosialisoimaan asunnon itsemääräämällään, jopa ainoastaan viidenneksen hinnalla osakkaalta kaupungin vuokra-asunnoksi.

Kun käytännössä yksin taistelemalla palautin Hitas-osakkaille heiltä huijatun miljardien varallisuuden, pyyteettömällä 15 vuoden työllä vielä omilla kustannuksillani ja poistin Hitas-loukut, tuli minusta maan vihatuin mies mm. vailla oikeusturvaa! Vihan koin etenkin Hitas-osakkaiden keskuudessa, jossa jokaisessa yhtiössä on trollinsa!

Tehokkain trollitehtaan vahingontekomielessä keksimä ja tekemä törkeä kunnianloukkaus ja tehokkaasti levittämä valhe oli, että olin romuttanut hienon systeemin keinottelemalla varallisuuteni lukuisilla, jopa kymmenillä Hitas-asunnoillani ja se upposi hyvin kansalaisiin, sillä Hitas ei ollut tarkoitettu keinotteluun! Turhauttavaa oli yrittää saada ihmisiä uskomaan totuutta, että minulla ei ole koskaan ollut kuin yhden Hitas-asunnon puolikas, joka aiheutti laittoman, rikollisen systeemin vuoksi minulle suuren vahingon ja mm. läheisilleni tuskaa ja kärsimystä, kuten kymmenille tuhansille muillekin huijatuille. Lue lisää Hitas-Torppari lehdestä kotisivultani!

Viimeisin totuuden paljastava Ylen ohjelma aiheesta oli Martti Backmanin ja Matti Virtasen mainioissa tutkivan journalismin MOT Ilmastogate sarja mm. 7.12.2009 (suosittelen sarjaa katsottavaksi You Tube Ilmastogate, sillä poistettu MOT areenasta), joidenka jälkeen toimitetuissa kaikissa mahdollisissa ohjelmissa on ollut hyvä todeta ilmastonmuutoksesta ns. virallinen totuus!

Aiemmin tätä laitosta, joka jatkaa perinteitään tuloksellisesti, kutsuttiin ”Reporadioksi”! Kaupallinen media on puolestaan helppo saada talutusnuoraan lastenkasvatuksessakin käytetyillä menetelmillä: uhkaa, kiristä, palkitse! Vain Jesse Venturan 26.5.2015 TV4, salajuoniteorioita käsittelevän sarjan osa pureutui huijaukseen. Esimerkiksi Maikkariin on saatu ilmeinen hyvä diili levittää ahdistusta kansan keskuuteen maapallon tuhosta, sillä myös siellä kaikki maailmalta poimitut onnettomuudet pyritään selittämään maksettujen ”asiantuntijoiden” avulla ilmastonmuutoksen aikaansaamiksi!

Päättäjien edesvastuuttoman, valheisiin perustuvan ilmastopolitiikan seurauksena, olemme saaneet menettämämme huoltovarmuuden katastrofaaliset riskit! Sähköverkon kaatumisen seuraukset olisivat elämiselle välttämättömien toimintojen lähes totaalinen pysähtyminen!  Loppuisi ruoka, vesi, lämpö, valo ja kaikki muutkin perustarpeet olisivat uhattuna.

Psykologian mukaan geeniperintömme seurauksena on, että ihmistä on helppo huijata ja pieni porukka pelollaan saa käynnistymään massahysterian, jolloin ihmisiltä häviää loppukin järki. Tämä on onnistuttu toteuttamaan muuallakin kun Pohjois-Koreassa, kuten huomaamme (vapaan median maassa = Pohjolan P-Koreassa)!

Huoltovarmuuden menettämisen riski tulee ymmärtää, sillä jo normaaleina aiempina talvina olimme kriisissä! Sähkön tarve oli 15 000 MW ja oma kapasiteetti enää ainoastaan 10 000 MW, sillä ”saasteinen” elintärkeä varavoima on ajettu alas maapallon pelastajien vaatimuksesta!

Tosiasia on, että suurilla tukiaisilla rakennetut ainoat ”sallitut teholähteet”, tuulimyllyt ja aurinkopaneelit tuottavat marginaalisesti, mutta hurjan kalliisti sähköä juuri silloin kun sillä ei ole kysyntää, mutta ei mitään kun tarve on suurin! Jo nyt veronmaksajat on sitoutettu lähes neljän miljardin tukiaisiin tuntemattomien omistajien veroparatiiseista toimivien tuulimylly-yhtiöiden rahoittamiseksi ja lisää on tulossa!

 

Olen vuosikymmenet esittänyt näkemykseni pääkaupunkiseudun energiatarpeen turvaamiseksi. Järkevintä olisi rakentaa alueelle ydinvoimala, tai useampia pieniä reaktoreita ja polttoaineen loppusijoituspaikka samaan kompleksiin peruskallion sisään. Yhdyskuntajätteen poltto toimisi lisälämmön lähteenä. Näin saavutettaisiin edullisin, turvallisin ja ympäristöystävällisin energiatuotanto, jotka ovat tavoitteemme. Muistettakoon, että mm. Ruotsi on perunut 1978 suoritetun pelotteluun perustuneen kansanäänestyksen järjettömän päätöksen ydinvoiman alasajosta ja päättänyt lisärakentamisesta!

Yleisessä tiedossa on, että Niels Bohrin kvanttimekaniikan laitoksen tutkijat olivat jo vuonna 1995 todenneet, että ilmaston lämpeneminen johtuu yksinomaan avaruuden massojen asemasta, auringon tehovaihteluista, tietyn mutkikkaan magnetismin muutosten ja kosmisen säteilyn mukaisesti. He saivat tietokone-ennusteensa ilmastonmuutoksesta toimiviksi, jättämällä hiilidioksidin kokonaan pois laskentakaavastaan. Heidät, kuten kaikki muutkin oikeat tutkijat, kuten myös meillä, uhkailtiin ja vaiennettiin hiljaisiksi ”sisilialaisen tarjouksen” keinoin.

YK:n ilmastopaneli IPCC puolestaan on mennyt täysin metsään kaikissa ennusteissaan, joissa se on pyrkinyt osoittamaan hiilidioksidin syyksi ilmastonmuutoksiin. Jäätiköt eivät ole sulaneet, eikä maailmanloppu ole ennusteiden mukaan tullut!

Tätä kirjoittaessa juuri nyt olisi ulkona parikymmentä astetta pakkasta, ellei pilviverho, siis auringon höyrystämä vesi, estäisi lämmön karkaamisen avaruuteen ja aikaansaisi suojasäätä.

Maapallon todellisen ongelman, kehitysmaissa tapahtuvan väestöräjähdyksen tietävät kaikki, mutta aihe on tabu, josta ei saa keskustella.

Kirjoitin siitä pikkupoikana yli puoli vuosisataa sitten lukuisia kouluaineita, koska asia painoi suuresti mieltäni. Silloin maapallon kolmesta miljardista ihmisestä kaksi näki nälkää. Nyt tilanne on pahentunut kriisiksi, lähes kahdeksasta miljardista kuusi on samassa tilassa, koska ongelmaa on vain ruokittu kasvamaan.

Elinaikanamme kehitysmaiden jo silloin alueen kantokyvyn ylittänyt väestö on kymmenkertaistunut käytännössä pelkän ruoka-ja lääkeavun seurauksena. Pitäisikö vihdoin ryhtyä hoitamaan oikeaa maapallon ongelmaa tarjoamalla kehitysmaiden ihmisille myös tietoa ja koulutusta ehkäisyn lisäksi myös elinympäristönsä suojelusta.

Pieni Suomi voisi ratkoa omia lukuisia ongelmiaan, jotta se pystyisi kilpailemaan suurien kansakuntien puristuksessa ja luomaan omille kansalaisilleen ahdistuksen ja niukkuuden sijasta terveyttä ja hyvinvointia.

Pauli Leppä-aho

PS.

Lentosaasteet on vihdoinkin saatu mukaan keskusteluun. Ylen ohjelmaan oli hankittu kulttuurihenkilö kertomaan ”loistavasta innovaatiosta”, jonka hän oli oivaltanut lennellessään ympäri maapalloa perheensä kanssa. Perhe, jonka intohimo on matkailu, kompensoi lentopäästönsä korvaamalla pyyhepaperin rätillä, jota sitten pestään! Ylen toimituksen arvioimana keksintö on loistava, näin maapallo pelastuu! Mallia vain vihreiden puheenjohtajaehdokkaille, jotka eivät päässeet valintakokoukseen, kun olivat lentelemässä perheineen maailmalla!

On hyvä, että vaaliteemoiksi saadaan vihdoinkin myös itse aiheuttamiamme ongelmia, joita on paljon ja jotka voimme myös itse korjata, kuten hyvinvointiyhteiskuntamme rakentaneiden vanhusten laiminlyöty huolenpito!

 

Sama

 

 

 


 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

11Suosittele

11 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

Lähes kaikesta mistä kirjoitat olen samaa mieltä.
Yst. pilko ajatuksesi jatkossa lyhyemmiksi pätkiksi, harvoin lukija jaksaa lukea noin pitkiä jurinoita.
Hälisevänä some-aikana sanomaa pitää toistaa ja kertoa lyhyempinä jaksoina.

Ins. Pertti

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Kiitos neuvoista. Näitä sain myös vanhemmilta valtuutetuilta, kun listasin ongelmat vaalilehteeni ja niihin ratkaisut. Lehdestä tuli aina Hesarin kokoinen. Luettavissa kotisivuitani jos kiinostaa.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Voitko kertoa vielä ne asiat, joista et ole kanssani samaa mieltä?

Käyttäjän gavia52 kuva
Juha Vesamäki

"
Hälisevänä some-aikana sanomaa pitää toistaa ja kertoa lyhyempinä jaksoina.

Ins. Pertti"

Tuo on totta, että SoMet ja google helposti saa ajatukset hyppimään mutta tämän blogin kohdalla minulle kävi oikeastaan päinvastoin, eli huolestuneena välillä "scrollasin" loppuun pelätessäni artikkelin loppuvan. Ja paljolti lienee juurikin somen tms. ansiota, että nämä ilmastokatastrofi-uutiset ovat siellä pienessä mielessä päällimmäisenä.

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

"Huoltovarmuuden menettämisen riski tulee ymmärtää, sillä jo normaaleina aiempina talvina olimme kriisissä! Sähkön tarve oli 15 000 MW ja oma kapasiteetti enää ainoastaan 10 000 MW, sillä ”saasteinen” elintärkeä varavoima on ajettu alas maapallon pelastajien vaatimuksesta"

Ydinvoima on ainoa energia josta saamme Suomeen lämpöä tulevina jäähtyvinä vuosina.

" Muistettakoon, että mm. Ruotsi on perunut 1978 suoritetun pelotteluun perustuneen kansanäänestyksen järjettömän päätöksen ydinvoiman alasajosta ja päättänyt lisärakentamisesta!"

Käyttäjän PerttiKannisto1 kuva
Pertti Kannisto

"Tämän ongelman on Eurooppa ja erityisesti Suomi naiiviudessaan uuden uskontonsa mieluisasti vastaanottanut. Erityisesti nuoret tytöt ja heidän kaltaisensa ovat innoissaan saadessaan pelastaa maapallon."

Nythän se on nähty.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Ikävää, että ilmastonmuutoshysteriasta tulee pitkä juttu, mutta 10 vuoden jokapäiväinen aivopesu kaikista tuuteista vaatii perusteellisemman vastineen!

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Oletteko huomanneet, kuinka mm. Ylen toimittajat lentelee pitkin maailmaa ja etsivät kauhutarinoita kuinka mm. jotkut saaret joutuvat veden alle, kun me päästelemme ilmaan hiilidioksidia! Mikä saisi tämän ahdistuksen ja joukkohysterian tuottajan, sekä kansantalouden sabotoijan kuriin, sillä jo enemmistö ja etenkin lapset uskovat heidän joka tuutista kaiken aikaa levittämiin valheisiin!
Toiminta täyttää lukuisten törkeiden rikosten tunnusmerkistön.

Toimituksen poiminnat