Leppis1949

Presidentin virkaanastumispuhe oli loistava!

 

Loistava virkaanastumispuhe presidentti Sauli Niinistöltä!

Puhe sai kiitosta kaikilta poliittisilta ryhmittymiltä. Erityisen hyvää puheessa oli SAK-taustaisen pj. Antti Rinteen ja Vihreiden edustajien mukaan Suomen rooli maapallon pelastamisessa hiilidioksidipäästöjä vähentämällä! Jos Suomi pantaisiin kiinni ja lopettaisi päästönsä kokonaan, niin Intian tämän hetkinen päästöjen lisääntymisvauhti korvaa aukon sadassa päivässä! Ihmiskunnan kokonaisvaikutus ilmaston lämpenemisen torjunnassa on luokkaa 0,1 promillea ja Suomen osuus tästä on 1 promille, eli 0,0000001 (kymmenesmiljoonas osa)! Toivottavasti Sauli onnistuu pelastamaan, elämän edellytyksen fotosynteesin häirinnällä, maapallon pian. Tämä siksi, että pääsisimme korjaamaan niitä yhteiskuntamme vakavia ongelmia, jotka olemme itse aiheuttaneet ja jotka pystymme 100 % korjaamaan, jos yhteisymmärrys on samaa tasoa, kun maapallon pelastamisessa!

Tätä kirjoittaessa, lähellä Helsingin maantieteellistä keskipistettä, olen liikenteellisesti motissa! Omalla autolla ei pääse liikkumaan, koska kaupunki ei ole aurannut teitä ja julkinen liikenne on ”laillisessa” muualla laittomassa poliittisessa lakossa, vastustamassa eduskunnan tekemää lakia! Postin kantoi postimies eilen jalkaisin, koska postiauto ei päässyt perille. Edellinen kanto oli viikko sitten!

Suunnitelmissani oli kuskata liikuntarajoitteista, yksin asuvaa leskiäitiäni, hoitamaan hänen pankkiasioitaan. Sillä hänellä ei ole tietokonetta ja hänen pankkinsa Kivenlahdessa on suljettu ja konttori on siirretty kauas Tapiolaan. Kaksi vuotta olen yrittänyt hoidella tämän huonokuntoisen vanhuksen asioita, mutta aina vastapuolelta löytyy jokin byrokraatin keksimä este, mikä pyrkii estämään ja tekemään mahdollisimman hankalaksi asioiden hoitamisen tässä ”maailman parhaassa maassa”! Vaikka haluaisi puhelinlaskun siirtämistä suoraveloitukseen, se ei käy puhelimessa. Monen tunnin jonottamisen jälkeen kuulee virkailijalta, että valtakirja ei käy, ajokortti ei käy meillä, teidän täytyy tulla äitinne kanssa pankkiin jne.! Turhaa työtä ja aikaa kuluu loputtomiin.

Näitä lukuisia arjen ongelmia, mitkä poliitikot itse ovat aikaansaaneet, pystyisivät he myös korjaamaan, mutta torjutaan kuvitteellista keksittyä Pirua (ihmisen aiheuttamaa ilmastonmuutosta), joka ei ole torjuttavissa, koska sitä ei ole olemassa! Jo ”tuulimyllytorjuntaan” käytetyillä rahoilla saisimme hammashoidon turvattua muillekin, kun vangeille ja ”paperittomille”!

Olisin toivonut, että Sauli olisi puuttunut maapallon todelliseen ongelmaan, kehitysmaiden väestöräjähdykseen, mikä minua on ahdistanut pikkupojasta asti. Jo silloin elinympäristönsä kantokyvyn tuhonneet kansat elivät ja lisääntyivät YK:n ruoka-ja lääkeavun turvin ja ovat lisääntyneet elinaikanamme vielä kymmenkertaisiksi!

Tästä luonnollisesti seuraa sotia ja pakolaisvirtoja, mitkä nämäkin ”huijaritutkijat” selittävät ihmisen tuottaman hiilidioksidin syyksi, mikä osuus koko maapallon tuotannosta on mitätön 30/800 ja jonka Niinistö ”rehellisenä miehenä” puheessaan salasi! Hänhän puheessaan, mikä ilmeisesti ”viherpiipertäjät” olivat tältä osin kirjoittaneet, harhaanjohtavasti totesi ilmakehässä olevan hiilidioksidin ihmisen syyksi. Vuosituotannon hän kertoi olevan ”kymmeniä miljardeja tonneja”, mikä leimataan myrkyksi ja aiheuttavan maapallon tuhon, ellei ryhdytä pikaisiin toimiin, vaikka CO2 on elämän perusta maapallolla!

Ainoastaan Kiina on pyrkinyt rajoittamaan väestönkasvuaan ja onnistunutkin, mutta tämä tuomitaan ihmisoikeusrikoksena, koska hillitönkin lisääntyminen kuuluu ihmisoikeuksiin!

Eurooppaan purkautui viimeksi miljoona pakolaista ylikansoitetuilta alueilta, mikä aiheutti suuren kaaoksen myös meillä. Entäpä jos rajoille ilmestyisi miljardi turvapaikanhakijaa ja vielä olisi 5 miljardia tulossa?

Ilmastonmuutoksen (Pirun) ”torjuminen” tulee Suomelle hyvin kalliiksi mm. työttömyyden lisääntymisenä ja tätähän mm. SAK käytännön toimillaan edistää. Jo nyt olemme menettäneet huoltovarmuutemme sulkemalla monet hyväkuntoiset hiilivaravoimalamme ja loputkin on päätetty sulkea. Tekemämme älyttömän ilmastosopimuksen, jota muut eivät noudata, toteuttamiseksi menetämme kilpailukykyämme riittämättömän ja kalliin energian vuoksi. On inhimillistä, että poliitikot pyrkivät salaamaan katastrofaaliset päätöksensä.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (14 kommenttia)

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Kaivoin esille fyysikko Freeman Dysonin haastattelun, missä hän itsekin demokraattien kannattajana pahoitteli presidentti Obaman asettumista väärälle puolelle ilmastoa koskevissa kysymyksissä.

Hän toteaa hiilidioksidin liittyvän enemmänkin ympäristöongelmaan, johon on löydettävissä ratkaisuja. Sen sijaan auringosta johtuviin säteilyn muutoksiin ei löydy vaikutusmahdollisuutta.

Mm. fyysikko Freeman Dyson harmitteli Obaman valinneen väärän puolen ilmastonmuutoskeskustelussa, Dyson on itsekin tuonut ehdotuksia hiiliongelman käsittelyyn. [Dyson also mentioned land management, “particularly building up topsoil.”] https://www.cnsnews.com/blog/mairead-mcardle/top-p...

Suomi on maaperätutkimuksessa maailman kärjessä ja auringosta johtuvia muutoksia mm. ilmastoon tutkitaan Oulussa.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jouni
Olet hyvin perillä asioista.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Presidentin virkaanastumispuhe oli loistava!"

Varsinkin maailmanparantaminen, ilmastonmuutoksen torjuminen ja EU:n vahvistaminen liittovaltioksi saavat kaikilta hihhuleilta kiitosta.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jarmo
Oikea analyysi. Kaikkia pitää kosiskella isänmaan intressinkin kustannuksella.

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Suomi haluaa välttämättä pilata oman asuinympäristön ja estää fotosynteesin toteutumista. Kiinalaiset tutkivat tuulivoimaloiden alla satotasoja ja totesivat satojen heikentyneen. Tuulivoimalat varmaankin vaikuttavat tärinän kautta maaperän eliöstöön negatiivisesti?

Aamun uutisissa kerrottiin Porilaisten demarien käytännössä suositelleen Lampin tuulivoima-alueelle rakennuslupien myöntämistä. Kun ovat porilaiset työntäneet kerran kätensä hunajapurkille, eivät enää voi pysyä siitä loitolla??

Suomalaiset osaavat yhtä jos toistakin, miten sitten osataan markkinoida omia tuotteita, esim. tällaista polttokennoa? "Hankkeessa on kaksi suomalaisosapuolta: polttokennojärjestelmiä valmistava Convion sekä VTT. Convionin 175 kW polttokennolaitos toimii joustavasti maakaasulla tai biokaasuilla, ja polttoainejoustavuus on yksi Convionin järjestelmän erityisistä vahvuuksista. VTT toimii hankkeessa asiantuntijana kaasujen puhdistuksen ja polttokennolaitosten asennuksen ja käytön osalta. Sekä Convion että VTT ovat suomalaisia maailman luokan polttokennotekniikan osaajia.

Convion ja VTT asentavat polttokennolaitoksen italialaisen Società Metropolitana Acque Torino S.p.A.:n (SMAT) Collegnon jätevedenpuhdistamolle Torinoon. Euroopassa jätevedenpuhdistamoja on kymmeniä tuhansia, ja prosessien samankaltaisuuden vuoksi DEMOSOFC-konsepti on monistettavissa. Lisäksi Convionin polttokennovoimalan modulaarisuus mahdollistaa energiantuotannon skaalaamisen vedenpuhdistamon kaasuntuotantokapasiteetin mukaan." http://www.vtt.fi/medialle/uutiset/suomalaisella-p...

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jouni
On tunnettu tosiasia, että tuulimyllyn infraäänet ovat terveysriski niin ihmisille, kuin muillekin eläimille. Eläimet kuten hirvet karttavat alueita, joihin on rakennettu myllyjä. Taloudellinen intressi vaan on niin suuri, että jopa SAK haluaa sijoittaa vuokra-asuntobisneksen tuomia älyttömiä verottomia voittojaan tuulimyllyihin. Tuen myöntäjät, siis ilman jääviysongelmaa!, myöntävät jättitukia itselleen ja taustatukijoilleen!!!

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Joo, ei taideta pystyä tällaiseen korruptioon enää mitään vaikuttamaan.

Eipä ollut USA:ssakaan vielä kanttia hallinnossa lopettaa tuulivoiman tukiaisia, alasajosta sen sijaan lienee päästy yhteisymmärrykseen.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jouni
Sanoitko korruptio? mehän olemme maailman korruptiovapain maa ja älykkäin kansa ja eniten koulutettu! Jos vielä valitsemillemme päättäjille onnistuisimme opettamaan peruskoulutiedot luonnonopista, historiasta ja laskuopista, niin toivossa olisi vähemmän katastrofaalisia päätöksiä...niin uskon!

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro

Tietysti kun riittävän usein toistetaan, että olemme maailman korruptiovapain maa, niin mikäs siihen on uskominen.

Olen ilman muuta samoilla linjoilla tuon älykkyyden ja koulutuksen suhteen. Mutta, kun nyt näyttäisi olevan oikein tieteenaloja, missä väitetään pokkana tieteen olevan asettunut "the science is settled". Siis kyllähän meilläkin on tuollaista hapatusta, ihan älykkäät ja koulutetut ihmiset uskovat siihen kun tuollaista tietoa päivittäin tiedotusvälineissä toistetaan.

Jos sallit, palaisin vielä tuohon tuulivoima-asiaankin hetkeksi. Mikään ei näköjään estänyt Suomessakaan käyttämästä psykologin tai lääkärin koulutuksen saaneita ihmisiä propagandan levittämiseen. Olivatko he itse tietoisia infraäänen haitoista, tokkopa kun sekoittivat ultraäänen ja infraäänen keskenään.

Kun korkeasti koulutettu lääkäri sanoo jotakin infraäänestä, täytyy sen olla totta, vaikka hän ei tietäisi infraäänestä mitään. Tätä se ideologia teettää.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Jouni
Olemme samaa mieltä asioista. Ajauduin sattumalta kuntapolitiikkaan tultuani paluumuuttajana huijatuksi törkeällä petoksella hitas-järjestelmään, myymällä meille asunto laatu-ja reaaliarvotakuulla.Kahden vuoden päästä arvo oli pudonnut kolmannekseen ja laatu oli ala-arvoista. Systeemin takana oli korruptoitunut puolue-ja rakentajakoneisto, jota asukkaat rahoittivat. Taistolainen media (Hesari, Yle) saatiin huijattua mukaan käänteisillä valheilla sosialismi-ideasta "yhteiskunnan tarjoamasta kohtuuhintaisesta asumisesta, jolla ei voi asukas keinotella". Lisää voi lukea kotisivuiltani Hitas-Torppari lehdestä!
Luvattuani asukkaille hoitaa asia kuntoon, liityin kokoomukseen ja perustin yhdistyksen Hitas-osakkaat ry. Kohta tuli Ilaskiven luottomies Erkki Heikkonen minulle ilmoittamaan:"Pauli, olet liian rehellinen mies politiikkaan, puolue ei tue siniua"! Kiitin Erkkiä tiedosta. Seuraavaksi Erkki tuli räyhäämään minulle, kun en ollut ryhmän mieliksi jo sovituissa lehmäkaupoissa. Kehoitin häntä riitelemättä kanssani, sillä siitä hyötyisivät vain vihollisemme. Tähän Erkki vastasi, että sinun vihollisesi on omassa ryhmässä, muut ovat yhteistyökumppaneita. Kiitin taas Erkkiä totuuksista.
Heti huomasinkin, että näinhän ne asiat ovat. Vahvistuksen saimme kolme vuosikymmentä myöhemmin, kun pääministeriehdokas Jan Vapaavuori kuulemma kirjassaan on todennut, että politiikassa pärjäävät patologiset valehtelijat, psykopaatit ja narsistit!
Varapääministeri Timo Soini puolestaan totesi, että meillä päätökset tekevät psykopaatit jotka eivät mitään välitä ja tollot jotka eivät mitään ymmärrä, enkä lähde heitä kiistämään.
Kun ihmisiltä kyselään kallupeissa, millaisia luottamushenkilöitä he haluaisivat päättäjiksi saa vastauksen:" rehellisiä, luotettavia, osaavia, kokeneita työelämässä. Mistä johtuu, että nämä eivät tule valituiksi! Tällaiset henkilöt koetaan uhkisi omille valtapyrkimyksille, joten heidät raivataan pois.
Tutkittu on myös, että vankilat ovat täynnä syyttömiä ihmisiä. Tämä johtunee siitä ihmisen omiaisuudesta, että toistoilla saadaan myös itsensä uskomaan omiin valheisiinsa.
Kun tuli teito, että Suomi on maailman korruptoimattomin maa, kysyin kuinka tutkimus on tehty. Kuulin, että ihmisiltä on kyselty, ovatko he korruptoineet ketään tai saaneet itse sitä. Vastasin, että muualla ihmiset ovat ainakin tässä rehellisiä ja vastanneet kyllä. Meillä ihmiset ovat valehdelleet tämänkin.
Minulle tuulimyllyt ja aurinkopaneelit ovat suoranaista kansantalouden sabotointia, koska olosuhteemme eivät mitenkään puolusta niiden rakentamista. Lisäksi tuulimyllyjen terveysriskeihin on uskottava tutkimus, jonka mukaan ihmisen perimä aistii matalat äänet ja kokee ne uhkana, vaikka ei niitä kuulekaan. Tämä on merkki, että lähistöllä tömistää vaara jota pitää "savanniapinan" paeta!

Käyttäjän arojouni kuva
Jouni Aro Vastaus kommenttiin #12

Tuo on tietysti totta, ja uskon myös ihmisen perimässä olevan paljon, mistä ei olla enää tietoisia. Aika merkillinen asia on ihmisen aivot, viisi prosenttia harmaista aivosoluista olisi ihmisillä käytössä.

Ilmeisesti aivoja on tarvittu kehityksen jossakin vaiheessa. Huolestuttavaa on huomata, että on ihmisiä, jotka eivät käytä lainkaan aivoja.

Kirjoitin aiheesta blogin puheenvuoroon, toivottavasti tämä akustiikan asiantuntija Steven Cooper saa jotakin aikaiseksi, tulokset ovat lupaavia. Hänkin tarvitsee tutkimuksiinsa apua, esim. aivotutkijoilta. Suomessakin on jo asiantuntemusta tältä alueelta.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho Vastaus kommenttiin #13

Jouni
Olen taas samaa mieltä kanssasi. Harmi, että ihmiset ovat kiinostuneita vain arkisten pikku rutiineidensa tekemiseen. Jos suolen saa täyteen ja tyhjättyä, sekä vähän sirkushuveja, niin se useimmille riittää, aivoja ei siis tarvita! Ristiriita on siinä, minkä eräs sikaria poltteleva nobelisti oivalsi: "ei tarvitse kun hetken keskustella keskiverokansalaisen kanssa, niin huomaa että demokratia on huono keksintö"!

Käyttäjän LauriHeimonen kuva
Lauri Heimonen

Kiitos totuudellisena pidettävästä puheenvuorostasi. Oman näkemykseni mukaan se, mitä oman puheenvuoroni http://lauriheimonen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2501... johtopäätöksenä olen esittänyt sopii myös tähän:

”Fossiilisista polttoaineista aiheutuvien, ihmisperäisten CO2-päästöjen turhanaikaisiksi osoittautuneista leikkaamisista aiheutuu vain menetyksiä. Siksi niistä leikkauksista tulee luopua ja korvata ne toimenpiteillä, joilla pyritään edistämään mukautumista luonnollisiin ilmastonmuutoksiin ja uhkaaviin sään ääri-ilmiöihin. Mitä energiapolitiikkaan tulee, täytyy pitää huolta, että saatavilla on energiaa, mikä vastaa tarvittavaa kilpailukykyä ja puhtautta. Kuten edellä olevasta käy ilmi, asia oikein hoidettuna, se ei sulje pois myöskään hiilidioksidipäästöjä aiheuttavia voimalaitoksia.
 
Kun hallitus perustaa toimintansa strategiseen johtamiseen, Pariisin sopimuksen – jos jonkin – varalta on varauduttava vaihtoehtoiseen strategiaan.”

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Lauri
Olemme kaikissa asioissa samoilla linjoilla. Me tutkimme ensin asiat ja sitten vasta muodostamme kantamme. Meidän poliittisista päättäjistä suurin osa toimii toisin. Ensin päätetään tunteen tai oman intressin perusteella, sitten etsitään sille tukea ja faktoille suljetaan silmät ja korvat!

Toimituksen poiminnat