Leppis1949

Yhdysvaltain vaalitulos toivoa antava

 

Yhdysvaltain vaalitulos toivoa antava

Donald Trump voitti presidenttikilvan monien mielestä huonolla strategialla. Onko tämä osoitus siitä, että vastapuolen strategia oli vielä heikompi, vai tarve vaihtaa Demokraattien ” korruptoitunut hallinto” toiseen! Republikaanit saivat värisuoran, eli lisäksi enemmistön edustajainhuoneessa ja senaatissa, mikä antaa mahdollisuuden toteuttaa mm. kaikki vaalilupauksensa?

Ensi töikseen Trump kiitospuheessaan ilmoitti, että show on nyt ohi ja alkaa työt. Hän kiitti amerikkalaisia valitsijoitaan ja lupasi aina ensisijaisesti puolustaa heitä ja isänmaataan, mutta olevansa reilu myös muille! Moniko meidän poliitikko on luvannut samaa ja toiminut lupaustensa mukaisesti?

Keskeisin lupaus oli sotia vähemmän muiden puolesta ja normalisoida suhteet Venäjään, mikä pelästytti Natokumppanit etenkin Baltiassa ja kansan Ukrainassa.

Keskeinen asia eurooppalaisille oli myös lupaus ryhtyä toteuttamaan markkinaehtoista järkevää energiapolitiikkaa, mitä meilläkin vastuuntuntoiset asiantuntijat, kuten mm. Fortumin johtaja Pekka Lundmark, vaativat. Tämä on tulkittu Pariisin ilmastosopimuksen romuttamiseksi.  

Trump on kertonut, että hän ei usko ihmisen aiheuttaneen ilmastomuutosta, eikä ihmisen mahdollisuuksiin sitä torjua.  Vaan kuvaili vouhotusta Kiinan johtamaksi salajuoneksi, rosvota työpaikat. Toivon, että hän tulee perkaamaan IPCC:n toimintaa, jossa vaikuttajana on ollut Glintonin varapresidentti Al Gore ja osoittamaan sen huijaukseksi, kuten Jesse Ventura. Väite Kiinasta tuntuu uskottavalta, sillä Kiinalla on käytännössä ilmainen kivihiili ja ”orjatyövoima”, nujertamaan totaalisesti meidän ”maailmapelastajien” Länsimaiset yhteiskunnat!

Tätä Trumpin mielipidettä edustivat myös kaikki ilmastotutkijat, enne YK:n perustamaa kansainvälistä ilmastopaneelia (IPCC) vuonna 1992, jonka sai tehtäväkseen osoittaa, että on ilmastonmuutos ja että se johtuu ihmisen tuottamista hiilidioksidi (CO2) päästöistä.  Kaikki tietävät, että ilmasto on jatkuvassa muutostilassa, joten sitä ei tarvitse osoittaa, mutta että muutos olisi ihmisen aikaansaama, vaaditaan jo yliluonnollisia kykyjä.

Tämä kyvyt voi korvata menemällä psykologin pakeille, jolla on helppo resepti manipuloida ”savanniapinan” uskomaan mustan olevan valkoista. Tarvitaan uhkakuva ja ”asiantuntija” torjumaan luodun uhkan ja niitähän saa helposti mm. ”sisilialaisella tarjouksella”, joita IPCC on ahkerasi käyttänyt, mikä ilmeni mm. Jesse Venturan dokumentista!

Toivoisi, että Yle ja Maikkari näyttäisi ohjelman ja järjestäisivät muutenkin aiheesta tasapuolisia keskustelutilaisuuksia lähetyksiinsä. Nyt aivopestylle kansalle tulee yllätyksenä katastrofaalisen ilmastopolitiikkamme aiheuttama energiahuoltomme hätätila, jossa mm. sähköverkon kaatumisen todennäköisyys, eli katastrofi, on miljoonakertainen pelättyyn ydinonnettomuuteen verrattuna!

Lisäksi liitän oheen pikkupaulin 50 vuotta sitten kirjoittaman ainekirjoituksen. Siitä selviää jo silloinkin yleisesti tiedostettu huoli, mikä ihmiskunnassa on nyt konkretisoitunut katastrofiksi! Tämän ainoan todellisen ongelman, väestöräjähdyksen kehitysmaissa, ihminen olisi voinut torjua ja voi vieläkin lievittää toimimalla nopeasti, mutta se lakaistaan maton alle.

Satu Hassin hehkuttaessa hienoa Pariisin sopimusta, joka vihdoin saatiin, kysyin häneltä puhuttiinko Pariisissa myös oikeasta ongelmasta, kehitysmaiden väestöräjähdyksestä? Vastaus oli:” jos olisi puhuttu, niin sopimusta ei olisi tullut, koska kehitysmaiden johtajat olisivat lähteneet välittömästi kotiin”!

EU osti siis itselleen katastrofaalisen sopimuksen, jota muut eivät edes noudata, lupaamalla lisäksi kehitysmaille 100 miljardia vuodessa ruoka ja lääkeapua, ”lisääntymisen turvaamiseen”, eli ongelmien lisäämiseksi entisestään tälläkin tavoin!

Oikean ongelman sijaan on keksitty ongelma, mitä ei ole olemassa ja johon ihmisellä ei edes olisi keinoja vaikuttaa! Lisäksi kaikki esitetyt toimet johtaisivat juuri päinvastaiseen tulokseen, mikäli niillä olisi muutakin merkitystä kun oman kansan hyvinvoinnin sabotointi, vertaa miten fiksusti tekevät Trump, Putin ja Kiina!

”Ylikansoitus ja aliravitsemus – aikamme suuri ongelma                                                                  

Maapallon kolmesta miljardista ihmisestä näkee kaksi miljardia nälkää. Vuosittain kuolee tuhansia ravinnon puutteeseen. Kaikki tämä johtuu ylikansoituksesta. On alueita, kuten Aasiassa ja Afrikassa, joissa ihmisiä elää neliökilometrillä kymmeniä kertoja enemmän kuin meillä Suomessa. On selvää, että näin taajaan asutuilla alueilla ei ravinnon tuotanto aina riitä, sitä on hankittava muualta. Kansa on kovin köyhää, eikä se itse pysty hankkimaan ravintoaan muualta, koska kansainvälinen kauppa on vaihtokauppaa ja mitä näin ollen vaihtaa, kun ei ole vaihdettavaa. Sen täytyy tyytyä omaan satoonsa. Jos jostain syystä tulee huono vuosi, on tilanne entisestäänkin huonontunut. Apua on saatava. Nythän erilaiset kansalliset ja kansainväliset järjestöt pyrkivät auttamaan, mutta eihän nekään pysty mielettömiin uhrauksiin.

Kaikesta tästä on vastuussa käsittääkseni valkoinen ihminen. Se on pystynyt järjestämään heille hyvät lisääntymismahdollisuudet, mutta ei elinmahdollisuuksia. Nyt jäävät eloon kaikki heikotkin yksilöt, jotka aikaisemmin olisivat menehtyneet jo alkuvaiheissa. Luonnon valintaa on liian nopeassa tahdissa horjutettu. Sairaudet ovat hävinneet, mutta nälänhätä on tullut tilalle. Nyt on normaalissakin puitteissa ravintoa niukalti. Heikommat, jotka eivät valvomaan etujaan, kuolevat nyt nälkään ja huonoina satovuosina suuret joukot elinkelpoisia vahvojakin yksilöitä. Näin ei saa jatkua.

Näille kehitysmaille olisi saatava ennen kaikkea valistusta, ja lääketieteellisiä menetelmiä tämän räjähdysmäisen väestönkasvun normalisoimiseksi.  Nyt on tuotu lääketiede liian voimakkaana esiin ja valistus jätetty vähemmälle. Seuraukset ovat nähtävissä. Nyt moni ihminen, joka, asia toisella tavalla hoidettuna, ei olisi syntynyt tai jäänyt henkiin, joutuu kitumaan koko lyhyen elämänsä aliravittuna ja kivuliaana, kärsiäkseen sittemmin nälkäkuoleman. Voidaanko tällaista ihmiselämää pitää hyväksyttävänä?”

Tässä lainattuna pikkupaulin kouluaine puoli vuosisataa sitten. Silloin nälkää näki kaksi miljardia ihmistä kolmesta. Nyt luku on kolminkertainen, eli kuusi miljardia lähes kahdeksasta! Löytyisikö pikkupojan aivoituksista parempia syitä, maapallomme ongelmiin kuin ihmisten aiheuttamat hiilidioksidipäästöt! Apu liikakansoitukseen ja länsimaisen kulttuurin pakkosyöttö diktatuureihin tottuneisiin sivilisaatioihin oli pikkupojan huolia jo 60-luvulla, jolloin TV vasta teki tuloaan koteihin!

Pauli Leppä-aho

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Hieno ja viisas mies tämä supervaltio Yhdysvaltain uusi presidentti...kehui suomalaisiakin kunnioitetulle presidentillemme upean maan hienoiksi ihmisiksi!

Toimituksen poiminnat