Leppis1949

Presidentin puhe mainio ilman ilmastonmuutososiota!

  • Pariisin sopimuksen todelliset vaikutukset
    Pariisin sopimuksen todelliset vaikutukset
  • Ihmisen toimilla ei merkitystä alati muuttuvaan ilmastoon
    Ihmisen toimilla ei merkitystä alati muuttuvaan ilmastoon
  • Jesse Ventura paljastaa lisää IPCC:n toiminnasta
    Jesse Ventura paljastaa lisää IPCC:n toiminnasta

Presidentin puhe mainio ilman ilmastonmuutososiota!

Erityisesti mieltäni liikutti kertomus pojasta, joka oli saatu 14 vuotiaana marjametsään. Me sodanjälkeiset ikäluokathan osallistuimme jo puolta nuorempina mm. maatilan töihin, korvaten usein aikuisen.

Suuresti arvostamamme presidenttimme ”kokokansan Saulin” puheessa oli vain yksi arvostelua herättävä osio, ilmastonmuutos!

En tunne yhtään täyspäistä, jonka voisi aivopestä luulemaan, että ihmiskunnan ongelma on ihmisen hiilidioksidipäästöt.  Sen sijaan koulupoikakin kertoi ainekirjoituksessaan jo puolivuosisataa sitten ongelman ja keinot katastrofin torjuntaan.

Ihmiskunnan ongelma on tabu, eikä siitä saa puhua, joten tarvitaan sijaismörköä, jota sitten ”savanninapinat” kiihotetaan joukkohysterialla torjumaan. 

Ohessa pikkupaulin ainekirjoitus vuodelta 1965:

 ”Ylikansoitus ja aliravitsemus – aikamme suuri ongelma           

Maapallon kolmesta miljardista ihmisestä näkee kaksi miljardia nälkää. Vuosittain kuolee tuhansia ravinnon puutteeseen. Kaikki tämä johtuu ylikansoituksesta. On alueita, kuten Aasiassa ja Afrikassa, joissa ihmisiä elää neliökilometrillä kymmeniä kertoja enemmän kuin meillä Suomessa. On selvää, että näin taajaan asutuilla alueilla ei ravinnon tuotanto aina riitä, sitä on hankittava muualta. Kansa on kovin köyhää, eikä se itse pysty hankkimaan ravintoaan muualta, koska kansainvälinen kauppa on vaihtokauppaa ja mitä näin ollen vaihtaa, kun ei ole vaihdettavaa. Sen täytyy tyytyä omaan satoonsa. Jos jostain syystä tulee huono vuosi, on tilanne entisestäänkin huonontunut. Apua on saatava. Nythän erilaiset kansalliset ja kansainväliset järjestöt pyrkivät auttamaan, mutta eihän nekään pysty mielettömiin uhrauksiin.

Kaikesta tästä on vastuussa käsittääkseni valkoinen ihminen. Se on pystynyt järjestämään heille hyvät lisääntymismahdollisuudet, mutta ei elinmahdollisuuksia. Nyt jäävät eloon kaikki heikotkin yksilöt, jotka aikaisemmin olisivat menehtyneet jo alkuvaiheissa. Luonnon valintaa on liian nopeassa tahdissa horjutettu. Sairaudet ovat hävinneet, mutta nälänhätä on tullut tilalle. Nyt on normaalissakin puitteissa ravintoa niukalti. Heikommat, jotka eivät valvomaan etujaan, kuolevat nyt nälkään ja huonoina satovuosina suuret joukot elinkelpoisia vahvojakin yksilöitä. Näin ei saa jatkua.

Näille kehitysmaille olisi saatava ennen kaikkea valistusta, ja lääketieteellisiä menetelmiä tämän räjähdysmäisen väestönkasvun normalisoimiseksi.  Nyt on tuotu lääketiede liian voimakkaana esiin ja valistus jätetty vähemmälle. Seuraukset ovat nähtävissä. Nyt moni ihminen, joka, asia toisella tavalla hoidettuna, ei olisi syntynyt tai jäänyt henkiin, joutuu kitumaan koko lyhyen elämänsä aliravittuna ja kivuliaana, kärsiäkseen sittemmin nälkäkuoleman. Voidaanko tällaista ihmiselämää pitää hyväksyttävänä?”

Tässä lainattuna pikkupojan kouluaine puoli vuosisataa sitten. Silloin nälkää näki kaksi miljardia ihmistä kolmesta. Nyt luku on kolminkertainen, eli kuusi miljardia lähes kahdeksasta! Löytyisikö pikkupojan aivoituksista parempia syitä, maapallomme ongelmiin kuin ihmisten aiheuttamat hiilidioksidipäästöt! Apu liikakansoitukseen ja länsimaisen kulttuurin pakkosyöttö diktatuureihin tottuneisiin sivilisaatioihin oli pikkupojan huolia jo 60-luvulla, jolloin TV vasta teki tuloaan koteihin ja aikakin meni lähinnä hyödyllisiin töihin! Pariisissakin päädyttiin jatkamaan "lisääntymisapua" sadalla miljardilla vuodessa, jolla ongelmat vain pahenevat!
Suosittelisin ”unilukkarillemme” neuvonantajien vaihtamista siten, että Pariisin ilmastosopimuksen sisällön tulkinnasta vastaa ”Meppitohtori” Eija-Riitta Korhola ja ihmisen osuudesta ilmastonmuutokseen professori Martti Tiuri. Molemmat henkilöt kunnioitettu presidenttimme tuntee varmasti huippukyvykkäinä ja ennen kaikkea rehellisinä isänmaallisina ihmisinä jo vuosikymmenien ajalta. Meidän huijattujen ei tarvitse alistua jättilaskun maksajiksi!
Lisäksi päättäjille ja kansalaisillekin suosittelisin Jesse Venturan ohjelmaa aiheesta. Siinä paljastuu samoja asioita, jotka minulle selvisi 2008 Helsingin kaupunginvaltuuston päättäessä ilmastostrategiastaan.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Tämän päivän (4/1)Hesarissa oli ennusteita kehitysmaiden väestöennusteista. Jos ihmiset eivät suostu näkemään ikäviä tosiasioita, "turvapaikanhakijoita", ihmisvirtaa tulee riittämään jatkossakin. Pää vain pensaaseen oikean ongelman edessä ja syöpää torjumaan lumelääkkeillä, eli hiilidioksidin torjunnalla.

Toimituksen poiminnat