Leppis1949

Paljonko maksaa sotarikollisen suojapaikka maassamme?

Paljonko maksaa sotarikollisten suojapaikka maassamme!

Jotta suomalaisia politiikkoja käteltäisiin ja hyväksyttäisiin ryhmäkuvaan, täytyy kansakunnan uhrautua.

Meppi Heidi Hautala häpesi maataan, kun Suomi kitsasteli maksaa saksalais-, ranskalais- ja englantilaispankkien luottotappioita Kreikasta. Siihenhän jo ”laatulehti Guardiankin” puuttui toteamalla, että joku Euroopan historian vähäpätöinen maa Suomi, sabotoi merkittävää Kreikkaa ja rahaa alkoi virrata.

Muistammehan brittien historiantulkinnat, joiden mukaan NL miehitti Suomen toisen maailmansodan alussa, kun Britania ei ehtinyt väliin ja liittyi sitten Natsisaksan rinnalle päästäkseen vapaaksi Neuvostoliiton miehityksestä.

Tämä on vieläkin Ruotsissakin virallinen totuus, kuten äskettäin kuulimme, vaikka minäkin sen oikaisin useita kertoja asuessani Ruotsissa, mm. TV:n johtajalle ja professori Vilniukselle, RuotsinTV:n historiaohjelmista! Suurlähetystömme ei vaivautunut asiaan puuttumaan!

Tosiasiahan on, että Suomi torjui sekä Englannin, että Ruotsin miehitykset! Talvisota sai Hitlerin muuttamaan päätöksensä Englannin miehityksestä Neuvostoliittoon hyökkäykseksi ja Raatteentien voitto torjui myös Ruotsin Natsimiehityksen ja loppupeleissä koko Pohjolan muuttumisen kommunistiseksi.

Kun Ruotsi arvosteli Suomea sen vastuuttomasta pakolaispolitiikasta mm. ulkoministeri Margot Wallströmin suulla:”ottihan Ruotsikin sotalapsia Suomesta” tyylillä, samaiset taistolaistahot yhtyivät kiivaana arvosteluun.

Niinpä pääministerin puoliso keksi antaa perheensä luksustalon pakolaisille, mikä sai riemuvastaanoton maailmalla. Osin tämän seurauksena sopimuksia rikkovan Ruotsin kautta purkautui kymmenien tuhansien ”turvapaikanhakijoiden” ja sotarikollisten massat maahamme, joka ainoana noudattaa tässäkin asiassa ”kansainvälisiä sopimuksia”, kuten mm. järkyttävää ilmastosopimusta! Siinähän päädyttiin ”loistavaan tulokseen”, jossa suurmaat jatkavat ”saastuttamistaan” entiseen malliin, tietäen että ihmisen tuottamalla hiilidioksidilla ei ole merkitystä ilmastonmuutokseen! Pikkuvaltiot, kuten Suomi, näyttävät esimerkkiä muille ja tuhoavat kansansa hyvinvoinnin!
Edellinen hallitus onnistui markkinoimaan maamme myös ainoana turvapaikkana maailmassa sotarikollisille. Muistamme Ruandan verisen sisällissodan, jonka seurauksena osa hirmutekoihin syyllistyneistä henkilöistä pakeni maailmalle suojaan turvapaikanhakijoina, kuten nytkin. Kaikki muut maat, Ruotsi mukaan lukien, palauttivat rikolliset maahansa tuomittavaksi, mutta Suomi noudatti ”kansainvälisiä sopimuksia” ja otti ainoan hakijan suojiinsa. Hänen oikeusprosessissa, sirkusilveily safarireissuineen, tuli maksamaan veronmaksajille noin 10 miljoonaa elinikäisine ”hotellipaikkoineen”!

Samalla signaali meni maailmalle ja nyt riittää sotarikollisia suojeluun ja elätettäväksi. ”Ihmisoikeusjuristit” jo jakavat veronmaksajien tarjoamaa jättipottia. Jos sata vastaavaa tapausta käsitellään täällä, merkitsee se miljardin laskua valtiolle! Paljonkohan velkaamme lisätään tälläkin ”sopimuksella”?

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (7 kommenttia)

Juha Merisaari

"Ihmisarvo ei ole kustannuskysymys", Edellinen on erään suomalaisen mepin toteamus viimevuoden joulukuulta.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Todellisuus jää ymmärtämättä, kun ei itse ole koskaan tarvinnut osallistua "rahantekoon". Samaistutaan loisintaan ja sabotointiin!

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Oikeudenkäynti ennen suojapaikkaa on kuulemma maksanut viitisen miljoonaa euroa. Eräiden tällä foorumeilla esiintyneiden asiallisten blogistien mielestä ulkomailla tehdystä sotarikoksesta todennäköisin syin epäilty ei ole tehnyt "mitään muuta kuin jäänyt kiinni" jostain menneisyyteen kuuluvasta, joten häntä ei saa leimata - mutta toisaalta tuhopolton yritys- tai tekopaikkakunnan asujaimistoa kokonaisuutena sopii sanoa "terroristeiksi", koska syyllinenhän saattaa myös asua siellä. Toisaalta epäiltyjen sotarikollisten syyttäminen 'terrorismista' voi olla ainakin juridiikan diplomatianäkökulmasta katsoen liian järeää suhtautumista, kuten kv. oikeuden professori Martin Scheinin on todennut irakilaisveljesten tapauksessa, ks. http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015121220817316_u...

Entäpä muuten jos ylistetty viranomaistiedustelumme osoittautuisikin jopa nykyresurssein lähiaikoina niinkin fantastisen tehokkaaksi, että solutettuja vierasvahvistusterroristeja ja sotarikollisia alkaisikin löytymään viikoittain lottovoittojen tapaan? Voisivatko kaikki asutuskuntalaiset jakaa kollektiivisen ylpeyden ja onnitella itseään hyvästä toiminnasta, niin kuin jotkut ovat jo hykerrelleet julkisuudessa, kun meidän oikeuslaitoksemme ja vankeinhoitomme nappasi seulaansa jo parin hoitovastuut tänne Pohjolaan etelästä, missä ei kuolemanrangaistusta tunneta kaikissa maissa ja vaikka tunnettaisiinkin?

Jos jotakuta odottaa kotimaassaan kuolemantuomio meidänkin viranomaistemme todennäköisin syin epäilemästä terrorismista, voitaisiinko sittenkin ainakin epävirallisesti puhua asikkalalaisten epäiltyjen tapaan ainakin viharikosepäillyistä, jos kerran joudumme osavastuullisina veronmaksajina osallistumaan ns. viulujenmaksuunkin? Ks. http://rescordis.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208359-k...

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Veikko
Voisitko kertoa vähän itsestäsi, jospa sitten ymmärtäisin esityksiäsi paremmin?

Käyttäjän ResCordis kuva
Veikko Savolainen

Asiat asioina ja ihmiset ihmisinä. Yksityinen normaalikansalainen haluaa esiin sanottavansa, ei henkilöään. Ymmärrän kyllä, että julkkistyrkyt ja somen ekshibitionistit levittelevät tarpeettomasti tietojaan, mutta varovaisuuttakin voisivat nykymaailmassa harkita. Eikä sanoman punnitsemisessa saisi tausta muutenkaan vaikuttaa ainakaan jos objektiivisuuteen pyritään. Herra tai narri, asiantuntija tai noviisi voi sanoa saman sanan, jonka arvo kai on sama silti. Mutta ajatteles, jos Sinä olisit merkinnyt esittelyysi asuinpaikaksi vaikka Asikkala. Olisi nyt ehkä terrorismiepäilty, ja se voisi näkyä syrjintänä mikäli joskus päättäisit muuttaa vaikkapa blogisti Bee Uimosen kotikuntaan. Sinne olisi hyvä ottaa sitten mukaan joku parkkiintunut vastaanottokeskusavustaja kertomaan, että yksi tai kaksi mätämunaa ei tee koko kansanryhmästä rikollista eikä edes aiheellisesti epäiltyä. Mutta Bee toki harjoittaa ko. topicissa harkittua provoilutrollausta, ja samalla autamme löyhän verkoston ärsykesignaali-iskuin mahdollisista syyllisistä jotain tietäviä mukaan keskusteluun kenties paljastamaan jotain sisäpiirivihjeitä. Kai.

Miten muuten Pauli tuo mainitsemasi Bazaramban 10 miljoonan jättipotti on laskettu, Iltalehti puhuu viidestä? Onko siinä jo niitä hotellikuluja ja erikoisvartiointia mahdollisten vapautusyritysten varalta yms.

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Veikko
Kysyit mistäkö 10 miljoonaa tulee. Vedin sen hatusta, kuten kuulemma meidän ministeritkin lukuja vetelee, vaikka heillä on jättimäinen asiantuntijaorganisaatio palkattuna tähänkin tehtävään. Itse harrastan maksuttomasti talkootöinä näitä "konsulttihommia", niin ei yhden miehen aika riitä kaikkia maailman ongelmia ratkaisemaan, vaikka intoa riittää.
Mutta jos tähän asti "investoinnin" kulut ovat olleet 5 miljoonaa, niin mitäkö ne tulisivat olemaan esimerkiksi 20 vuoden päästä?
Tällaisen "arvotavaran" suojelu on kallista puuhaa. Satatonnia ei varmaankaan riitä vuodessa. Joten pari miloonaa pitää lisätä pääomaan, mille pitää laskea korko. Paljon tuottoa ei tule, vaikka loppulaskuksi saisimmekin sen ruhtinaallisen 10 miljoonaa! Tuotto lienee noin 3%, eli alle esimerkiksi Helsingin hitas-tontinvuokrien, mitkä ovat virallisen totuuden mukaan "subventoituja"ja oikeuttaa lain mukaan asukkaiden asunnon sosialisointiin!

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho

Ilmeiseti selvitys kelpasi ja kansahan, maksajat saavat jatjossakin ihmetellä meidän omia aueri ja aariojuttuja!
Itse katselin tätä touhua kolmella vuosikymmenellä, eikä herastuomarin titteliä tullut, kuten eräällekkin lautamiehelle jo viiden vuoden palvelusta. Hän osasi olla hiljaa ja vastasi aina kysyttäessä, että on maallikko ja aina samaa mieltä kun lainoppinut puheenjohtaja!Sama pätee myös muussa palkitsemisessa yhteiskunnassamme ja siksi asiat ovat näin kun ovat!

Toimituksen poiminnat