Leppis1949

Peruuntuuko Pariisin ilmastokokous terroristien pelkoon?

Peruuntuuko Pariisin ilmastokokous terroristien pelkoon?

On paradoksi, että ”ihmisen aiheuttaman ilmastonmuutoksen” torjunnan estää ilmastonmuutoksen aikaansaama terrorismi, kuten Petteri Taalas asian näkee!
Terrorismista ei ole tarkkaa määritelmää, mutta eräs on seuraava: ”systemaattinen kauhun levittäminen ja pelottelu tavoitteen saavuttamiseksi”!
Ovatko ilmastonmuutoksen torjujat, kuten IPCC, myös terroristeja? Entä ovatko he syyllistyneet myös muihin rikoksiin?
Tavoitehan on hyvä säästää luonnonvaroja, mutta menetelmät arveluttavat. On uhkailua, pelottelua, tilastojen, mittaustulosten ja lausuntojen vääristelyä tavoitteisiin pääsemiseksi! Tämä on johtanut täysin järjettömään toimintaan, jota ei voi millään faktoilla perustella. Naurettavinta on jälleen Suomen aktiivinen rooli maapallon pelastajana, vaikka juuri Suomi hyötyisi eniten, mikäli bisnesmiesten väitteet olisivat totta.

Itku silmissä järkyttyneenä, olen seurannut muiden mukana jälleen ihmisen pahuuden aiheuttamien hirmutekojen seuraamuksia.
Aiheuttaako ilmastonmuutos myös terrorismin? Näin on ainakin, jos uskomme Ilmatieteenlaitoksen pääjohtaja Petteri Taalasta. Miksi emme uskoisi, koska hän on myös Suomen IPCC:n ryhmän puheenjohtaja. Lisäksi hän on saanut menestyksekkäästä toiminnastaan mm. uhkakuvien luomisessa ylennyksen WMO:n pääsihteeriksi.
Hänen meriitteihinsä kuulunee mm. valtion päämiesten, kuten presidentti Obaman ja suuresti arvostamieni presidenttimme ja valtiovarainministerimme kääntyminen uskoon! Lisäksi uskoon ovat kääntyneet jäljempänä lainaamani kunnioitetut henkilöt, tai muuten Petterin lausunto, ”kaikki vakavasti otettavat tiedemiehet ja asiantuntijat ovat asiasta yksimielisiä”, täyttää törkeän kunnianloukkauksen tunnusmerkistön! Presidentti Putinin ei puolestaan ole tarvinnut tiettävästi liittyä lahkolaisiin, sillä hänen ei tarvitse taipua painostuksen, uhkailujen, eikä taktisten syiden edessä, sillä hänellä on aina mukana nappi, jolla voi räjäyttää koko boltsin!
Petteri, joka meteorologina tietää miten vaikeaa on ennustaa huomista säätä, on vakuuttunut edustamansa YK:n ilmastopaneelin IPCC:n kyvyistä ennustaa ilmaston lämpötila sadan vuoden päähän! Kummallista tässä on se, että järjestön tähänastiset ennusteet ovat menneet aina täysin metsään, johtuen siitä, että heidän ennustemalleissaan ei oteta lainkaan huomioon sitä tekijää mikä määrää ilmaston lämpötilamuutokset, eli vesihöyryä ja siitä muodostuvia pilviä!
Jo vuonna 1995 Niels Bohr kvanttimekaniikan laitoksen tutkijat huomauttivat IPCC:tä virheestä, mutta he vastasivat, että eivät ymmärrä mekanismia miten pilvet muodostuvat, niin tekevät hiilidioksidin, jolla ei siis ole merkitystä, mukaan epäonnistuneet ennusteensa. Samalla tutkijat saivat uhkailuja, kuten muutkin skeptikot matkan varrella, kuten mm. Jesse Venturan ohjelmassa näytettiin. Ohjelmassa myös haastateltiin tutkijoita, jotka yksimielisesti raportissaan totesivat, että hiilidioksidi ei aiheuta lämpenemistä, niin IPCC oli kirjannut lausuntoonsa että kaikki tutkijat olivat yksimielisiä siitä, että lämpenemisen aiheuttaa CO2! Kun tiedemiehet yrittivät oikaista raporttia, heitä taas uhkailtiin!
Taalas oli taas kutsunut itsensä televisioon leimaamaan skeptikoita vähäjärkisiksi. Aiemman taistolaisen ”Reporadion”, nykyisten vihervasemmistolaisten hallitsemasta TV-toimittajajoukosta löytyy aina samanmielisiä apureita.
Haastattelusta sain mielikuvan Paavista, joka oli kutsunut kansan Vatikaanin torille seuraamaan vääräuskoisten teloitusta. Ensimmäisenä oli vuorossa Kopernikus, joka uskalsi uhmata katolisen kirkon virallista totuutta, että aurinko ei kierrä maata, eikä maan reunalta ei voi pudota, jos sinne eksyisi, koska maa on aurinkoa kiertävä pieni pallo, ei pannukakku.
Keskiaika taas tuli mieleeni suuresti arvostamani professori Martti Tiurin otsikosta ”Keskiaika on jo täällä”, kun hänen objektiivinen tieteellinen kirjoituksensa aiheesta julkaistiin lyhennettynä Hesarissa mielipide 5/6-14. Kontrolli oli varmaan pettänyt täysin, sillä myös professori Antero Järvinen 7/5-14 totuudenmukainen artikkeli ”lämpömittarit ja ennusteet menevät eri suuntiin!” sai julkaisuluvan! Sen sijaan Fysiikan professori Jyrki Kauppinen sai tyytyä Turun Sanomiin 18.11.2012, tieteellisen korkeatasoisen artikkelinsa ”Hiilidioksidin talteenotto on turhaa tuhlausta” julkaisussa. Julkaisussa myös todistettiin tieteellisesti, että hiilidioksidilla ei ole käytännön merkitystä ilmastonmuutoksiin.
Myös itse olen ollut Hesarin mustalla listalla pitkiä ajanjaksoja kerettiläisten mielipiteideni vuoksi. Päädyin vuonna 2008 Helsingin valtuustossa käsitellessämme kaupungin ilmastostrategiaa, en ilmastotutkijana vaan soveltavan fysiikan insinöörikoulutuksella, samaan lopputulokseen skeptikoiden kanssa, ihmisen tuottamalla hiilidioksidilla ei ole merkitystä ilmastonmuutoksiin.
Taalaksen asiantuntijat näyttävät olevan pääasiallisesti näitä lyhyen matikan maapallon pelastajia, joilla on kiipeilijäkurssi lisukkeena. Niinpä he esiintyvät julkisuudessa mm. lukittuina työvälineisiin vaatimassa ydinvoiman alasajoa ja hiilen polton lopettamista, koska virtaa saa töpselistä silloin kun ei tuule, eikä paista. Olen puolestaan sitä mieltä, että Pääkaupunkiseudun energia tulisi tuottaa kallioperään upotetussa ydinvoimalassa, sekä jätepolttolaitoksissa. Ideani tulisi ainakin puolueettomasti selvittää.
Koska ilmastonmuutos, mistä Suomi erityisesti hyötyisi, aiheuttaa nyt kaikki maailman ongelmat terrorismia myöten, niin pyytäisin nyt lukemaan pikku-Paulin mietteet puolen vuosisadan takaa, niin todelliset syytkin selviäisivät ehkä myös happosateiden tutkijaprofessori Taalakselle.

”Ylikansoitus ja aliravitsemus – aikamme suuri ongelma
Maapallon kolmesta miljardista ihmisestä näkee kaksi miljardia nälkää. Vuosittain kuolee tuhansia ravinnon puutteeseen. Kaikki tämä johtuu ylikansoituksesta. On alueita, kuten Aasiassa ja Afrikassa, joissa ihmisiä elää neliökilometrillä kymmeniä kertoja enemmän kuin meillä Suomessa. On selvää, että näin taajaan asutuilla alueilla ei ravinnon tuotanto aina riitä, sitä on hankittava muualta. Kansa on kovin köyhää, eikä se itse pysty hankkimaan ravintoaan muualta, koska kansainvälinen kauppa on vaihtokauppaa ja mitä näin ollen vaihtaa, kun ei ole vaihdettavaa. Sen täytyy tyytyä omaan satoonsa. Jos jostain syystä tulee huono vuosi, on tilanne entisestäänkin huonontunut. Apua on saatava. Nythän erilaiset kansalliset ja kansainväliset järjestöt pyrkivät auttamaan, mutta eihän nekään pysty mielettömiin uhrauksiin.
Kaikesta tästä on vastuussa käsittääkseni valkoinen ihminen. Se on pystynyt järjestämään heille hyvät lisääntymismahdollisuudet, mutta ei elinmahdollisuuksia. Nyt jäävät eloon kaikki heikotkin yksilöt, jotka aikaisemmin olisivat menehtyneet jo alkuvaiheissa. Luonnon valintaa on liian nopeassa tahdissa horjutettu. Sairaudet ovat hävinneet, mutta nälänhätä on tullut tilalle. Nyt on normaalissakin puitteissa ravintoa niukalti. Heikommat, jotka eivät pysty valvomaan etujaan, kuolevat nyt nälkään ja huonoina satovuosina suuret joukot elinkelpoisia vahvojakin yksilöitä. Näin ei saa jatkua.
Näille kehitysmaille olisi saatava ennen kaikkea valistusta, ja lääketieteellisiä menetelmiä tämän räjähdysmäisen väestönkasvun normalisoimiseksi.  Nyt on tuotu lääketiede liian voimakkaana esiin ja valistus jätetty vähemmälle. Seuraukset ovat nähtävissä. Nyt moni ihminen, joka, asia toisella tavalla hoidettuna, ei olisi syntynyt, joutuu kitumaan koko lyhyen elämänsä aliravittuna ja kivuliaana, kärsiäkseen sittemmin nälkäkuoleman. Voidaanko tällaista ihmiselämää pitää hyväksyttävänä?”

 

Tässä lainattuna pikkupojan kouluaine puoli vuosisataa sitten. Silloin nälkää näki kaksi miljardia ihmistä kolmesta. Nyt luku on kolminkertainen, eli kuusi miljardia lähes kahdeksasta! Löytyisikö pikkupojan aivoituksista parempia syitä maapallomme ongelmiin, kuin ihmisten aiheuttamat hiilidioksidipäästöt! Apu liikakansoitukseen ja länsimaisen kulttuurin pakkosyöttö diktatuureihin tottuneisiin sivilisaatioihin oli pikkupojan huolia jo 60-luvulla, jolloin TV vasta teki tuloaan koteihin ja sodan tuhoista vasta oltiin vähitellen toipumassa!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Leppis1949 kuva
Pauli Leppä-aho
Tapani Lahnakoski

Tähän voisin vain lisätä taas sen, että mikä muu eliö, kuin ihminen, pystyisi estämään sen, että koko ajan maakerrostumiin uppoava hiili ei tulevaisuudessa aiheuttaisi hiilidioksidipitoisuuden niin suurta laskua, että elämä häviäisi maapallolta kokonaan. Raja on ollut jo hyvin lähellä.

Ihmisperäinen lisä ilmakehään ei tätä voi mitenkään aiheuttaa.

Toimituksen poiminnat